Opština Novi Beograd ugostiće izložbu "Osobe sa invaliditetom koje su menjale svet"

Centar za lokalnu demokratiju uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja četvrtu godinu zaredom organizuje kampanju "Osobe sa invaliditetom koje su menjale svet".

Kampanju su podržale i ambasade stranih država u Beogradu, pa smo na naše veliko zadovoljstvo u projekat uvrstili predloge stranih država iz celog sveta.

Izložba na kojoj su predstavljene fotografije sa tekstom o životu i uspesima osoba sa invaliditetom iz celog sveta gostovaće širom Srbije i tokom 2023. godine, te će positioci izložbe biti u prilici da se upoznaju sa interesantnim životnim pričama i uspesima osoba sa invaliditetom iz celog sveta.

Cilj ove društveno odgovorne kampanje je prevazilaženje predrasuda prema ljudima sa invaliditetom kroz sjajne primere osoba koje su predstavljene na izložbi, kao i podizanje njihove vidljivosti u društvenoj zajednici.

Poslednje otvaranje izložbe za 2022. godinu održaće se u petak, 30.12.2022, sa početkom u 13.00h u Opštini Novi Beograd (Park "Ušće" - u blizini dečijeg igrališta).

Izložbu će otvoriti Milena Rebić, diplomirani psiholog.

Centar za lokalnu demokratijucolor media communicationsizložba "Osobe sa invaliditetom koje su menjale svet"Milena Rebićministarstvo za rad zapošljavanje boračka i socijalna pitanjanovi beograd