Otkaz zbog velikih grudi?!

0

Amerikanka iz Nju Džersija, Loren Odes (29), nedavno je otpuštena sa privremenog posla koji je obavljala u magacinu sa donjim rubljem, zato što su njeni šefovi smatrali da ima prevelike grudi i da se oblači previše provokativno za dolazak na radno mesto.

Ne bi trebalo da nam sude na osnovu veličine grudi ili obliku našeg tela – rekla je Loren i dodala da ona smatra da je njena garderoba bila sasvim pristojna za odlazak na mesto koje prodaje tange sa srcem preko ženskih genitalija, ili bokserice na kojima je odštampano „hot“ preko cele zadnjice, prenosi 24sata.

Ona kaže da su je tokom nedelju dana, koliko je radila u magacinu, opomenuli da bi trebalo da prelepi grudi lepljivom trakom kako bi izgledale manje i kako ne bi privlačile pažnju, a čak su joj zatražili da obuče i crveni bademantil da bi se prekrila.

Iako je na kraju pristala da preko odeće nosi široki džemper dok je na poslu, ipak su je otpustili.

Ja razumem da postoje ortodoksni Jevreji koji imaju svoje ideje o tome kako bi žena trebalo da se oblači, ali verujem i u to da nijedan poslodavac nema pravo da mi nameće svoja religijska ubeđenja – rekla je Loren.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.