Koja su najseksi muška zanimanja

0

Ne maštaju samo muškarci o seksi devojkama u raznim uniformama koje raspaljuju vatru strasti. Medicinska sestra, stroga učiteljica, ljubazna stjuardesa, samo su jedna strana priče o seksi zanimanjima. A o kome maštaju žene?

Iako je novac kao simbol moći i uspeha jedan od značajnijih afrodizijaka za žene, neka muška zanimanja koja ponekad možda i ne donose najveću zaradu i te kako su seksi ženama. Za muškarcima sa ove liste najseksi zanimanja dame će se sigurno okrenuti:

Fitnes instruktor
Ovo se već podrazumeva… Sati provedeni u teretani razultiraju isklesanim telom koje žene i te kako primećuju i vole da posmatraju s velikim osmehom na licu.

Baštovan
Pa, setite se samo mladog baštovana Džona iz „Očajnih domaćica“! Čvrstog, preplanulog tela od rada na otvorenom i sirove muške snage, san je svake žene. Da li su za to odgovorni filmovi u kojima bogatašice žude za zgodnim mladićem koji održava njihovu baštu, ili jednostavno sam prizor budi i uspaljuje maštu, ostavićemo vama da odlučite.

Baštovan Džon iz „Očajnih domaćica“

Šoubiznis
Glumci i pevači su veoma čest predmet maštanja žena širom sveta. Bilo da sanjate o nežnoj duši, zločestom dečku ili sirovom snagatoru u ovoj kategoriji ima prostora za svačiji ukus, a kažu i kako su glumci većinom vrlo zanimljivi i inteligentni sagovornici.


Kuvar

Osim što je dobro poznato da ljubav ide preko stomaka, a zna se i da prava hrana može da razbukta strast i požudu, muškarac koji ume sa varjačom će vas odmeniti za šopretom i napraviće vam slasnu romantičnu večeru iz snova.

Advokat
Advokati su uglavnom sinonim za uspeh, inteligenciju i sigurnost koji u kombinaciji s elegantnim odelom, urednom bradom i frizurom, ali i debelim novčanikom ovo zanimanje stavljaju na listu najpoželjijih.


Doktor

Uniforme su uvek bile najveći raspirivač ženske mašte i do danas je ostalo isto, a među njima beli mantili svakako zauzimaju počasno mesto. Uniforma gospode doktora simbolizuju kontrolu i moć što je ponekad ženama mnogo važnije od samog fizičkog izgleda.

Vatrogasac

Ovo zanimanje još od pamtiveka mami ženske uzdahe. Snažan, oznojen muškarac koji vas može zaštititi i spasiti je prizor koji je često deo slatkih ženskih snova.

Policajac
O čuvarima reda, posebno pripadnicima specijalih jedinica sanjare žene kojima je potreban autoritet da bi se osećale sigurno i zašticeno. Iako u 21. veku žene vole da su samostalne, većina će se složiti da je ponekad veoma poželjno kada znate da postoji neko ko će da vas pazi i mazi.

Paolo Maldini

Sport
Sportisti, njihovo mišićavo atletsko telo i moto u „zdravom telu zdrav duh“, mnogima su neodoljivi. A još kada je reč o fudbalerima i njihovom pozamašnom bankovnom računu – maštarijama nema kraja…

Pilot
Vozači čeličnih ptica su na samom vrhu liste najseksi muškaraca. Još od prvih Ikarovih letova u nebeske visine, ova magično umeće je izuzetno privlačno ženskom rodu. Međutim, onaj koji ih je u potpunosti i do kraja začarao (kao i filmski deo naše redakcije, između ostalog) je magični Tom Kruz u filmu „Top Gun“. Bilo da je reč o klasičnom ili vojnom, maštarijama o moćnom pilotu u elegantnoj uniformi koji sam upravlja ogromnom letelicom nema kraja.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.