Diva u sred "krimi (Beo)grada" ili kako privući pažnju? (AUDIO)

0

Da li je Jelena Karleuša pesmom "Krimi rad" opisala stanje u srpskom društvu ili je samo još jednom privukla pažnju na sebe? Poslušaj pesmu koja će (možda) uzburkati javnost, a i ostatak albuma "Diva"!

Jelena Karleuša je na svom YouTube kanalu svojim fanovima omogućila da čuju album „Diva“, među kojima se našla i pesma o kojoj se mnogo pričalo – „divin“ duet sa Tečom pod nazivom „Krimi rad“.

JK i Teča pokušavaju da „svojim rečima“ opišu stanje u srpskom društvu tj. svoju vizuru „zemlje zombija“, kako je svojevremeno rekla u pesmi „Insomnia“. U 2012. je, izgleda, u Beogradu „normalno“ da „ispod sedišta (Bentlija) bude hekler, a u gepeku količina“, a da neku „borbenu ekipu“ u „svakom klubu čeka glavni separe“. A i njihov „krimi rad“ je danas takav da „više ne pomaže ni DNK analiza“. Podseća vas na neke naslove iz novina?

Da li su JK i Teča preterali ili rekli istinu ili prosto sve što žele, kao mnogi danas, jeste da privuku pažnju i tako obezbede nastupe – poslušaj pa prosudi.
U svakom slučaju, čini se da se JK, kako sama kaže, „j..e za sve živo“… Ili ipak ne? Šoubiz na lokalnom nivou… Direkt u facu!

JK je izgleda svesna da CD, u današnje vreme i ovde, je ipak teško prodati pa je sve pesme sa albuma „Diva“ stavila na svoj YouTube kanal. Ako si fan, izvoli poslušaj njene najnovije -> Jelena Karleuša – album „Diva“

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.