Šou "Akademija debelih" kreće 24. juna!

0

Njih 24 ulaze 24. juna u specijalno dizajniranu kuću u Šimanovcima sa namerom da ovog leta postanu najbolji polaznici naše akademije.

„Tokom zime tragali smo za njima. Izuzetnim osobama koje žive tu oko nas, a koje imaju samo jednu želju. Da svoju liniju poprave barem toliko da mogu normalno da se kreću i da rade. Nakon više stotina prijavljenih koji su morali da prođu naš kasting, ali zatim i vrlo rigorozne zdravstvene preglede, ovog proleća formirali smo „Akademiju debelih“.“, kažu u organizaciji „Pink“ televizije.

Za takmičare organizatori su spremili „king sajz“ krevete, posteljinu, garderobu… Specijalne programe koje će sprovoditi najbolji nutricionisti i fitnes treneri Srbije. Njihov put do bolje linije neće biti lak. Ispred njih će biti mnogo izazova koji će ih sputavati, ali oni najuporniji i oni sa najvećom željom da promene stil života, pronaćiće pravi put. Put do pobednika „Akademije debelih“.

Voditelji šou programa „Akademija debelih“ su Marina Kotevski i Andrej Maričić. A njima će se pridružiti još jedno poznato lice koje za sada držimo u tajnosti.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.