Mafijaška verzija Monopola

0

LONDON, 15. juna 2012. (Beta-AP) – Verzija igre Monopol zasnovana na filmu Frensisa Forda Kopole "Kum" pojavila se na tržištu, objavio je u petak britanski šou biznis sajt Didžital Spaj.

LONDON, 15. juna 2012. (Beta-AP) – Verzija igre Monopol zasnovana na filmu Frensisa Forda Kopole „Kum“ pojavila se na tržištu, objavio je u petak britanski šou biznis sajt Didžital Spaj.

Šest predmeta iz filma našlo se u igri – konjska glava, kanoli, konzerva maslinovog ulja Genko, Donova limuzina, mrtva riba i tomigan.

Kuće i hoteli vode se kao skrovišta i postrojenja, a kartice za šanse i iznenadjenja kao prijatelji, odnosno neprijatelji.

U igri su i kartice označene sa „Don“ – pomoću kojih igrač, izmedju ostalog, može da kidnapuje protivnika ili opere novac.

„Oživite sećanje i ponovo doživite priču „Kuma“ dok igrate omiljenu američku igru sa ubilačkim instinktom koji bi Don poštovao“, saopštili su proizvodjači u izveštaju za štapu.

„Proširite porodične interese gomilanjem imovine i sticanjem uticaja dok nastojite da one oko vas odvedete u bankrotstvo“.

„Mafijaška verzija“ monopola dostupna je preko prodajnog sajta Amazon po ceni od 31,62 evra.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.