Jelena Karleuša dočekana kao kraljica u Sarajevu

JK je odsela u hotelu "Radon plaza", i to u predsedničkom apartmanu od 300 kvadrata, sa saunom, sobom za poslovne sastanke i pogledom od 360 stepeni na ceo grad.

Karleuša je luksuz iskoristila da se dobro opusti pred nastup u popularnom klubu "Bazeni", a održala je i konferenciju na kojoj su prisustvovali svi tamošnji mediji! JK je po drugi put bila gost nacionalnog dnevnika, što je pravi presedan, pošto se nikada nijedna ličnost iz sveta muzike tu nije pojavila.

Domaćin je bio čuveni sarajevski novinar Senad Hadžifejzović, a na pitanje gledalaca čime je to ona zaslužila da bude pozvana, Senad je samo rekao: "Zato što je volim!", javlja "Kurir".

Jelena je pričala o političkim temama, a policajci su bili na mukama da odguše saobraćajni kolaps oko "Bazena"! Za uzvrat Karleuša se oduševila Sarajlijama koncertom u trajanju do tri sata.

Pogledajte i intervju koji je Karleuša dala za sarajevsku televiziju, pričala je o svojoj izjavi "polnom organu mozgu", koju niko nije, kako podvlači, shvatio na pravi način...

Pogledajte još