Marijana Mićić: "Dogodilo se ono što niko nije očekivao!"

0

Marijana Mićić je na svoj način učinila da 5.VIP serijal Velikog brata bude uzbudljiv, neizvestan i komičan. U poslednje vreme ne govori rado za medije pa smo na VB žurci odlučili to da poverimo.

„Nije tačno da ne volim da pričam sa medijima, samo vodim računa o čemu pričam. Bila je ovo fenomenalna sezona Velikog brata, puna uzbuđenja i preokreta. Na kraju se dogodilo ono što niko nije očekivao a i odnosi u kući su se, kao što sam nekoliko puta konstatovala, promenili za 360 stepeni. I bila sam u pravu. Dakle, nisu se menjali za 180 već bukavlno za 360 stepeni. To što sam rekla, to sam i mislila“ – izjavila je Marijana Mićić, voditeljka ove kao i mnogih prethodnih sezona popularnog rijalitija.

Marijana je značajno doprinela uspehu sezone, posebno u direktnim razgovorima sa ukućanima jer se ni u jednom trenutku nije povlačila pred njima. Naprotiv, uspešno ih je peckala i izvodila na tanak led kad god bi to svojim ponašanjem zaslužili. Budući da je reč o uzbudljivoj, neki čak kažu i opasnoj igri sa ljudima i njihovim karakterima, pitali smo je da li je u Velikom bratu ponekad teže nego u pozorištu: „Moram priznati bilo je teško. Ali i izazovno. Ja volim kad imam materijal za šou a ovoga puta ga je zaista bilo.“

M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.