PREĆUTANO U SRBIJI: Svi incidenti Marije Šerifović u Malmeu

Marija Šerifović ne može bez skandala. Posebno kada pređe granicu Srbije. U Malmeu je uspela da izvređa novinare ali i albanske predstavnike na drugoj polufinalnoj večeri.

"Pogledajte kako vi izgledate!" - odgovorila je na pitanje novinara upućeno Mirni Radulović povodom scenskih kostima "Moje 3" koji su ocenjeni kao neukusni.

Poznata po drskom ophođenju Marija je u Helsinkiju 2007.godine, kada je trijumfovala sa pesmom "Molitva", uspela da sablazni gomilu stranih novinara neodmerenim i bahatim ponašanjem.

Kasnije, na drugoj polufinalnoj večeri, održanoj sinoć u Malmeu. pevačica je na društvenoj mreži Tviter, izvređala i albanske predstavnike koji su izvodili pesmu "Identitet" napisavši - "Kretenu čupavi šta se dereš".

Njen komentar se i dalje je predmet rasprava na pomenutoj društvenoj mreži. Povodom pisanja portala iz regiona pevačica je počela i da preti na svom Tviter nalogu: "Čujem da sam izazvala neki skandal na Evroviziji? Da Bog sačuva! Dokoni ljudi otkrijte lepote zivota i ne igrajte se sa mnom!" (navedeni "tvit" smo pravopisno doterali)

Potom je konkretizovala svoje pretnje: "Jer ako se poigrate mnogi bi mogli da čitaju o tome šta na toj istoj Evroviziji radite po WC-ima! Pih!"

Kada joj je jedan od tviteraša napisao da je sramota to što radi jer Albanci vole njenu pesmu "Molitva" Marija je sve demantovala svaljujući čitav zaplet na novinare koje je nazvala "idiotima". Pritom je potpuno zaboravila da samo nekoliko redova ispod stoji tvit o "čupavim kretenima".

Nema potrebe komentarisati da je ovde reč o vređanju na nacionalnoj osnovi zbog čega se čitava halabuka u Srbiji prećutkuje ali to nije bio jedini incident nekada popularne mlade pevačice.

M.N

Pogledajte još