Šta u seksu najviše plaši muškarce?

U seksu postoje stvari koje jako plaše muškarce.

Neplanirana trudnoća

Ovo je strah broj jedan kod mnogih muškaraca, posebno ako veza još nije postala ozbiljna. Oni se boje da će se dogoditi trudnoća, a to im može jako zakomplikovati život. Rešenje može biti iskren razgovor. Toga se ne treba bojati pošto i ona najverovatnije strahuje od neželjene trudnoće.

Polne bolesti

Ovoga se plaše i muškarci i žene. Niko ne želi da bude bolestan. Obavezno koristite prezervative jer oni predstavljaju najbolju zaštitu. Ako niste sigurni u partnera, najbolje bi bilo da izbegavate seks.

Veličina penisa

Mnogi muškarci se brinu zbog veličine svog polnog organa. Boje se da svojim centrimetrima neće uspeti da zadovolje partnerku i da će biti okarakterisani kao loši ljubavnici. Međutim, upravo ti strahovi mogu biti glavni razlog za loš učinak.

Loš seks

Mnogi muškarci se boje lošeg seksa. Tačnije, boje se da neće ispuniti očekivanja.

Vreme trajanja seksa

Muškarce opterećuje i trajanje seksa. Da li je trajalo isuviše kratko ili predugo? Muškarci žele pohvalu nakon seksa pa im je zato važna i ova, vremenska, dimenzija.

Izostanak erekcije

Ovo je možda najveći strah kod skoro svih muškaraca – zakazivanje u ključnom trenutku. Muškarcima koji često o tome razmišljaju, to se uglavnom i dešava jer izostanak erekcije najčešće uzrokuju psihološke poteškoće.

(Izvor: T portal via B92)

Pogledajte još