Srećan rođendan Ava!

0

Hrvatska starleta danas slavi 25.rođendan. Trećeplasirana učesnica VIP Velikog brata planira preseljenje u Beograd gde namerava da započne glumačku karijeru, a sada ćemo se podsetiti kako je prošle godine proslavila rođendan. Istorija se ponavlja!

Avu Karabatić rođendan uvek sačeka po izlasku iz nekog rijaliti programa. Sve je isto, samo se rijalitiji menjaju a samim tim i društvo na proslavi.

I prošle godine, Ava je rođendan slavila odmah po završetku rijalitija u kojem je učestvovala. Tek pristigla sa Kostarike, ona je prema glasovim publike osvojila prvo mesto i presudila da konačni pobednik rijalitija „Survajver“ bude Vlada Vuksanović.

Istorija se ponavlja. I ove godine, rođendan popularne starlete „pao“ je posle njenog učešća u rijaliti programu koji je, takođe, završila kao visokoplasirana.

Prošle godine, slavila je i u Hrvatskoj i u Beogradu, u restoranu voditelja „Survajvera“ Andrije Miloševića, gde su joj društvo pravili učesnici „Survajvera“. Pogledajte fotografiju sa Aleks Grdić i Markom Karadžićem (maj 2012.)

Da li će i ovoga puta biti upriličena beogradska proslava i, ako je bude, ko će iz ekipe Velikog brata biti pozvan?

M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.