Zašto penis nije fotogeničan?

0

Na poslu si i stiže ti stiže ti mms od tvog dragog.. Otvaraš i moliš boga da niko od kolega nije dovoljno blizu, ili da ne vide tvoj zapanjeni izraz lica.

Seksting zaista može da prodrma nekog (Pročitaj šta je seksting ). I muškarci i žene uživaju u malim, „prljavim“ porukama koje raspiruju seksualne fantazije, ali zašto muškarci moraju da pređu granicu i slikaju svog „najboljeg prijatelja“.

Nema veze da li si sportista, glumac ili veiki zavodnik i koliko je „on“ impresivan, ženama to jednostavno nije seksi.

Nauka je dokazala: žene uzbuđuju slike konkretnog seksulanog čina, dok muškarce uzbuduju više slike ženskih polnih organa.

Svi se slažemo da savremene žene vole seks i to ne samo zato što se tako dobijaju bebe, ali ipak, žene traže mnogo više nego „dobar komad“ u njegovim pantalonama, one traže kompletan paket. Žene vole da maštaju, ne vole da im sve bude tako otvoreno (golo) servirano.

Ovo naravno ne znači da dobri stari pornići ne uzbuđuju i žene, šta više istraživanja pokazuju da žene reaguju na porniće u kojima kamera ne fokusira baš „konkretne“ delove tela.

Dakle, dragi dečaci, lekcija za danas : ako želite da uzbudite svoju damu, neka „on“ ipak ostane u pantalonama, koje na kraju sigurno nećeš sam otkopčavati.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.