Veljko Ražnatović otkrio malo poznate detalje o svojoj majci!

 Naime, gostujući u emisiji "Dobro veče Srbijo" pevačica je pričala o sebi, svojim nastupima, predstojećem koncertu ali je verovatno najzanimljivije odgovore dao njen sin Veljko. On je bez dlake na jeziku govorio o svojoj mami i otkrio nešto što do sada nije poznato.

- Na mene je slaba i ja teram po svome kad znam da sam ja u pravu i isto tako i ona kada zna da je ona u pravu njena mora da bude poslednja. Uvek mi kaže Veljko moraš da budeš civilizovan i nemoj da se tučeš na ulici. Prema Anastasiji je blaža a mama i ja se najviše posvađamo kada previše burno odreaguje za neke stvari za koje mislim da su totalno nebitne, otkrio je on kakva je Ceca majka a zatim i koliko je darežljiva:

- Baš je jako jako veliki paničar. Zove jedno četrdeset puta. Voli da ide na Kipar a ja baš ne volim da idem tamo ali ona tamo ima svoj mir, sedi, sunča se. Uvek je bila jako darežljiva po pitanju džeparca. I da je bila manje darežljiva ne bih se navikao na ovakav život koji trenutno vodim.

Osim toga, Veljko je rekao i kako Ceca izgleda kada se nađe u svoja četiri zida što javnost nema priliku da vidi:

- Peva po kući, ne voli da ide u grad jer tamo nema mira. Kada se iznervira u većini slučajeva ne podiže ton to je samo jedan ledeni pogled i sve je jasno. Ja je nikada nisam video u kuhinji. Ustvari, video sam je jednom i slikao sam je u kuhinji i baš smo se ismejali. Kada krene da radi ne staje a kada legne to je njen mir, niko ne sme da je ometa, tu se sedi, tu se gleda televizor. Baš je dva ektrema, dodao je on.

Izvor: Smedia

Pogledajte još