Leto, voda, uživanje: Seks poze koje ćete obožavati

0

Koje su to poze u seksu idealne za leto? Evo predloga. Uključuju vodu i neizmerno uživanje…

Igre pod tušem

Tuširajte se zajedno. Okrenite se licem jedno prema drugom. Ruke stavite oko njegovog vrata, a jednu nogu obmotajte oko njegovog struka. Kako biste bili što stabilniji, neka on ruku stavi ispod vaše podignute noge i čvrsto vas drži. Uz malo mašte i volje, pretvorite svakodnevnu naviku u super seksi poslasticu.

Noga u vazduhu

Ako imate veliku kadu, samo je malo napunite, lezite na bok i podignite jednu nogu. Ostavite tuš da prska po vama i dodatno vas uzbudi.

Veseli dušek

Dobri stari dušek neka vam bude obavezan dodatak ovog leta. Otisnite se na pučinu, lezite potrbuške na dušek, a noge neka vam ostanu u moru. On neka se namesti iza vas, a uzburkani talasi dodatno će povisiti vaše zadovoljstvo.

Javno i tajno

Stanite u more dovoljno duboko da vam prekriva grudi, a dovoljno plitko da možete stajati. Obgrlite dragog nogama i zagrlite ga oko vrata. On neka rukama drži vašu guzu i privlači vas k sebi. Poza kao stvorena za plažu, jer ako oko vas nije hrpa ljudi, možete imati seks na javnom mestu, a da to ne zna niko osim vas. A sama činjenica da ste na javnom mestu će vas opasno napaliti.

(Izvor: Cosmopolitan.hr via B92)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.