Vrapci se čašćavaju u hipermarketu: Brate, je l' ovo moguće? (VIDEO)

Video su objavila dvojica potrošača koji su prolazili pored polica sa uredno poređanim veknama, dok niko od zaposlenih u radnji nije bio u blizini.

"Brate, e brate evo nas, gde smo ovo... u Tempu. Jao brate, gledaj, lete vrapci brate... Čekaj ima ih još, je l' ovo moguće?", rekao je začuđeno autor snimka kada je video kako nekoliko vrabaca u prodavnici sleće na policu sa veknama belog hleba i otkida parčiće.

Na snimku se čuje da se potrošači nalaze u Tempu i zato smo od njih pokušali da dobijemo komentar. Međutim, u njihovom kol centru za MONDO su rekli da ne mogu oni da daju komentar i preusmerili su na direkciju, ali se na taj broj niko nije javljao.

Na društvenim mrežama, nakon što je snimak objavljen, usledili su i komentari građana, koji se pre svega žale da su slične situacije viđali i u drugim prodavnicama u Beogradu, ali i u drugim gradovima.

Neki nisu zađučeni što vrapci sleću na hleb i otkidaju komadiće, jer u nekim radnjama to rade i golubovi.

Jedna sugrđanka napisala je na društvenoj mreži Fejsbuk da je takođe u većoj prodavnici u Beogradu bilo problema s osama. "... A kada te osa ujede, zaposleni se smeju...", napisala je ona.

Takođe, pojedini su, kako su napisali, viđali miševe i bube da šetaju po proizvodima koje neko od nas tek treba da kupi, ili je već kupio...

Video snimak objavljen je danas i na Fejsbuk stranici Zaštite potrošača.

Izvor: Mondo

Pogledajte još