7 tužnih, ali istinitih razloga zašto žene glume orgazam

1. Zato što u neobaveznom seksu devojke skoro nikad ne svrše
Novija istraživanja su pokazala da devojke koje upražnjavaju neobavezan seks sa nepoznatim likovima imaju manje šanse da dožive orgazam nego devojke koje su u dužim vezama (40 prema 75 odsto žena). Možda su zbog toga singl devojke sklone foliranju orgazma, jer ne znaju kako da traže da ih partner zadovolji na pravi način.

2. Zato što mislite da uvek morate imati „srećan“ završetak
Dok je on na vama i treba mu još samo tri sekunde do vrhunca, vama je čudno da samo ležite sa bledim izrazom na licu. Tada imate dva izbora: ili da ostanete tako i svojim licem mu kažete „žao mi je“ ili da se odlučite za manje bolniju verziju „malo mi je falilo“.

3. Toliko ste umorne da samo želite da završite sa tim

Kad ne ide-ne ide. Jednostavno se ne osećated dovoljno raspoloženo za akciju. Tada vam je jedino rešenje da mu svojim pokretima lica pokažete da vam je toliko prijalo da više niste mogli da izdržite i na taj način prekinete ostale pokušaje.

4. Toliko vam se sviđa da vam je glupo da mu to prosto kažete
Iako već unapred znate scenario, jednostavno ne znate na kakav način to da mu saopštite. Možda je tako i bolje, jer mu možete narušiti libido.

5. Ma koliko se trudile ne uspeva

Isprobavate sve moguće poze, ali ništa ne uspeva. U sebi mislite „zašto, ali zašto se sve ovo meni dešava?!“

6. Malo ste popile pa ste u stanju da se uživite u ulogu

Toliko ste popile da ste u stanju da mu oderete kožu ne biste mu na taj način pokazale da vas dovodi do vrhunca? Grebete.. Ujedate... Vrištite mu na uvo. Sve mu to deluje ubudljivo pa samo nastavljate sa radom.

7. Ako sam već folirala i sada ću

Ne pogađa pravu tačku. Misli da je to "to", a u stvari se ništa ne dešava. "Folirala sam već pa mogu i sada". Ipak nakon svega ovoga treba da uzmete u obzir da neki muškarci mogu da provale kada folirate ali vam to nikada neće reći. Zato devojke, mudro razmislite pre nego što se upustite u još jedno ovakvo iskustvo.

Izvor: 24sata

Pogledajte još