Olimpijske igre podigle potragu za seksom na novi nivo

Ovaj put seksi tajne olimpijskog sela otkrila je za Us Weekly zlatna američka snouborderka Jamie Anderson, koja tvrdi da sportisti na Olimpijskim igrama ipak nađu vreme i za zabavu. "Tinder je u olimpijskom selu na novom nivou. Svi su sportisti! U selu su svi sportisti. To je jako smešno. Ima nekoliko 'slatkiša' tamo. Došlo je do trenutka u kom sam morala sama sebi reći 'OK, ovo me previše dekoncentriše'. Izbrisala sam račun da bi mogla da se koncentrišem na Igre", ispričala je.

23-godišnja Anderson nije jedina koja je pričala o Tinderu na Igrama. Njena koleginica s Novog Zelanda, Rebeka Tor, pre puta u Soči putem Twittera izrazila je uzbuđenje oko upotrebe Tindera na ZOI, a nakon što je njen tweet dospeo u Olympic Village Daily našalila se da će joj medijska pažnja možda dodatno pomoći u pronalaženju partnera.

A oni kojima "spajanje" uz pomoć Tindera upali, ne moraju da brinu: ove godine je sportistima na Igrama podeljeno 100.000 kondoma, piše Huffington Post.

Mada, ako je sudeći po onome što smo mi videli, zavodljivim olimpijkama u Sočiju ne treba mnogo pomoći, muškarci će im sami doći.

Foto: instagram/Jamie Anderson
Izvor: Index.hr

Pogledajte još