Zvezde Granda odlučile: Grand ili Pink?

Saša Popović, Lepa Brena i Boba Živojinović prodali su krajem prošle nedelje SBB mreži 51 odsto kapitala „Grand produkcije“. Time njihove emisije od jeseni više neće biti emitovane na „Pinku“. Za mnoge pevače koji sa njima sarađuju ovo je bio signal za uzbunu, da li će morati da biraju između „Granda“ i „Pinka“.

- Da li je neko prodao ili nije prodao produkciju, to nije bitno. Ja želim da se obratim pevačima. Bez ikakvog uzbuđenja, budite srećni što postoji Željko Mitrović, što postoji Saša Popović- poručio je čelnik najveće producentske kuće na Balkanu u emisiji „Narod pita“ u ponedeljak uveče.

Pročitajte i: NEVEROVATNO: Znate li koliko je koštala jedna emisija "Granda"?

Zvezde „Granda“ se nadaju da ih zaista niko neće uslovljavati, ali ako ipak budu morali da biraju, kažu, nemaju dilemu.

- Ja ću se opredeliti za svoju matičnu kuću i ostaću lojalan Saši Popoviću - kaže za „Blic“ Joca Stefanović.

Pročitajte i: ŠTA POSLE PRODAJE GRANDA: Pink sprema osvetu

Njegovo mišljenje dele i Katarina Živković, Darko Filipović, Rada Manojlović...

- Mene te priče ne pogađaju uopšte. Ostajem u „Grandu“ do daljeg. Prvo zato što sam ugovorom vezana za ovu kuću, a drugo zato što sam zahvaljujući njoj, tu gde jesam - kaže Katarina Živković.

Ni najpopularnija zvezda „Granda“ Rada Manojlović nema drugačiji stav.

- Mislim da su Saša Popović i Željko Mitrović profesionalci u svom poslu i da neće doći do takvih uslovljavanja kada smo mi, pevači, u pitanju. Do sada mi se niko tim povodom nije obratio. Ja neizmernu zahvalnost dugujem Saši Popoviću i ostaću mu verna do kraja - ispričala je za „Blic“ Manojlovićeva.

Zmijanac se pomirila sa Sašom

Saša Popović i Vesna Zmijanac zakopali su ratne sekire posle nekoliko meseci svađe.
Ona je bila jedna od gošći u poslednjoj emisiji „Narod pita“. Njen i Popovićev odnos nije ukazivao na bilo kakvu netrpeljivost.

Inače, njih dvoje su se sporečkali na snimanju novogodišnje emisije u decembru mesecu, kada je Popović insistirao da se Vesna i Zorica Brunclik zagrle pred kamerama iako se zna da njih dve ne pričaju 28 godina.

Vesna Zmijanac je tada demonstrativno napustila šou, i do sada se nije pojavljivala u emisijama producentske kuće „Grand“.

Zvezde „Sitija“

„Grand produkcija“ broji više od 200 pevača, ali neka od najvećih imena estrade su, pak, u „Siti rekordsu“ čiji je vlasnik Željko Mitrović. Među njima su Ceca Ražnatović, Nataša Bekvalac, Adil, Goca Tržan, Aca Lukas i drugi, ali su i oni do sada tesno sarađivali s Popovićem.

Da im je loše otišli bi sami

- Niko vam od pevača iz „Granda“ neće reći da će napustiti tu kuću, jer da im je tu loše, davno bi otišli sami - kaže za „Blic“ Darko Filipović.

Izvor: Blic

Pogledajte još