Dovedite ga do ludila: Pet seksi poruka koje će ga odmah "zapaliti"

0

Činjenica je sledeća: nijedan frajer zdrave pameti neće odbiti priliku za prljavo, seksi, zločesto dopisivanje, bilo da je u pitanju njegova devojka, žena ili ljubavnica. Koja god vaša uloga bila, pobrinite se da ga vaše poruke dovedu do ludila!

1. ''Samo za tvoje oči''
Muškarci su po prirodi posesivni. Upravo iz tog razloga, ideja da nešto što obožava na vama pripada njemu i samo njemu, potpuno će ga raspametiti. Pobrinite se da se oseća kao da vas dvoje imate neku prljavu tajnu. Pošaljite mu nestašan selfi uz ove reči kao dodatak.

2. ''Pričekaj minuticu da se obučem…''

Iako ovom porukom nećete reći ništa posebno, pokrenućete pravu lavinu slika u njegovoj glavi. Jer jedino o čemu će on razmišljati je vaše golo telo. I jedva će čekati da vas se opet dočepa…

3. ''Sanjala sam te noćas''

Možda ga niste sanjali uopšte, možda ste sanjali neku potpunu glupost, ali ako mu spomenete da ste ga sanjali, on će automatski zaključiti da se radilo o nekom vrućem, prljavom, seksi snu. Najbolje je ne otkrivati mu previše detalja i pustiti njegovu maštu da divlja. A verujte nam da će podivljati…

4. ''Volim te i želim te u sebi''

Ovakva poruka bila bi školski primer romextinga, odnosno poruke koja uključuje i romantiku i seks.

5. ''Večeras kada dođemo kući…''

Poruku dovršite kako god želite, slobodno mu izložite ceo scenario koji ste zamislili ili mu jednostavno recite kako jedva čekate da dođete kući i da imate seks… Verujte nam da ceo dan neće razmišljati ni o čemu drugom.

Izvor: 24sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.