Muško veče: Šta se događa kad muški izađu

0

Retko se događa, ali kad do toga dođe, "muški sastanak" je divna stvar. Kad se tvoj dragi nalazi sa najboljim prijateljem, događaju se neke od ovih stvari

Rugaju se svom muškom sastanku
Odmah na početku, moraju da razjasne da su svesni da su na sastanku i da im je to pomalo smešno. Ako to ne urade, biće im malo neugodno.

Pivo

Kad dvojica muškaraca idu na pivo, događa se – pivo. Više nego što će priznati nama, manje nego što će govoriti svojim muškim prijateljima, ali pivo je esencija muške večeri.

Poslovni planovi
Nakon nekoliko piva, jedan od njih će dobiti „brilijantnu ideju“ za novi biznis, a nakon toga će je
zajednički razrađivati. Sutradan više neće pričati o tome.

Preterivanje
Nabrajanje devojaka s kojima su bili, čudnih seksi poza u kojima su se našli i veliki trud da se međusobno impresioniraju – jedna od glavnih aktivnosti na muškoj večeri. Obojica znaju da muljaju, ali to ih nekako zabavlja.

Glumatanje
Svaka žena zna da joj se muškarac sasvim drugačije javlja na telefon kada je u društvu prijatelja. Tad nastupa glumljenje frajera, a nakon što spusti slušalicu, taj isti frajer će još malo objašnjavati svom ortaku zbog čega je on glavni u vezi. Time impresionira sebe, i prijatelja, ali obojica znaju da je reč o muljaži.

Izvor: Index.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.