Istina o čuvenoj predrasudi u vezi sa muškarcima: Da li automobilima pokrivaju druge nedostatke?

Istraživanje je obukvatilo nekoliko stotina muškaraca koji su posedovali skupocene i velike automobile. Njihov zadatak bio je da ocene svoj ponos kao veliki, prosečan ili mali.

Očekivano, oko 30 odsto je reklo da je njihova “muškost” veća od proseka dok većina, tačnije 63 odsto je reklo da ima polni organ prosečne veličine, dok je samo sedam odsto odgovorilo da su ispod proseka.

Mudri istraživači nisu doneli zaključke na osnovu njihovih odgovora, već su isto pitali i njihove partnerke. Odgovori su bili potpuno drugačiji:

Samo 12 odsto partnerki je reklo da njihov partner ima polni organ veći od proseka, 46 odsto da im je prosečan, a čak 42 odsto je odgovorilo da je njihovom partner muškost ispod proseka.

Istraživači su isto pitanje postavili i onima koji voze prosečne automobile, te uvideli da su i u ovom slučaju muškarci dali potpuno različite odgovore od svojih partnerki.

Bez obzira na to što postoji zrno istine u predrasudi da muškarci koje voze velike automobile nadoknađuju neke druge nedostatke, portparol sajta Fleked koje je izvršilo istraživanje kaže da je ovo prvenstveno dokaz da su muškarci “nečuveni lažovi kada je reč o njihovim privatnim životima”.

“Mnogi su ljubomorni na one koji mogu da priušte sebi luksuzni automobile od nekoliko hiljada evra, pa ne čudi što postoje glasine o povezanosti veličine automobile i polnog organa. Međutim, naše istraživanje je pokazalo da neki muškarci lažu bez obzira na to koje automobile voze”

b92

Pogledajte još