IZGLEDA NEVEROVATNO ALI: Evo čemu mame mogu da nas nauče o ljubavi i seksu

1.”Ovaj dečko nije dobar za tebe”
Kad majka izgovori ovakvu rečenicu, a ti si zaljubljena do ušiju, svađa je neminovna. Ali, seti se koliko puta do sada si čula tu rečenicu i da li je ona bila istinita. I, najzad, da li si ostala u vezi sa dečkom kog je tvoja majka procenila kao lošeg za tebe?
Mislila si da je poslednji dečko „čovek tvog života“, a po ko zna koji put se ispostavilo da nije? Zašto uvek biraš pogrešnog muškarca?

2.”Bitno da se tebi sviđa”
Mame govore kako nije bitno šta drugi misle. Onaj povučeni dečko, sa kojim se niko nije družio, na kraju je ispao najbolji frajer? Sve je moguće, piše index.hr.

3. “Ne možeš da ga promeniš”
Ona je potajno znala da se nadaš da će ti to poći za rukom, ali je znala i da je to Sizifov posao i da će on uvek ostati takav kakav je.

4. “Gde je jednom puklo, pući će opet”
Raskinula si sa dečkom, a posle nekog vremena ipak si rešila da vašoj ljubavi daš novu šansu? Opet Sizifov posao, bez rezultata koji će ti se dopasti. Podgrejano jelo nije bolje od svežeg. I tačka.

5. “Budi strpljiva”
Svaki raskid si preplakala, uz konstataciju da ćeš “do groba ostati sama”. Tvoja mama tako nešto nikad nije pomislila, jer je znala da će stvari kad-tad doći na svoje mesto.
Možda se već pojavio "onaj pravi", ali ga ti ne primećuješ?

6. “Premlada si za ozbiljnu vezu”
Kad si bila mlađa, jedva si čekala da odrasteš. Sad kad si odrasla i doživela neke stvari, dala bi sve da se vratiš u detinjstvo, kad je najveća interakcija sa momcima podrazumevala sramežljive poglede na školskom hodniku. Sigurno ti je drago što ti je mama barem malo produžila to bezbrižno razdoblje.

Pročitajte još i 25 najboljih najčinskih saveta

Pogledajte još