Ovo je dečak koji je upoznao Isusa dok je umirao na operacionom stolu!

Kada je Kolton imao tri godine doktori su mislili da neće preživeti operaciju i upozorili su njegove roditelje da budu spremeni na najgore.

Njegov otac Tod, koji je propovednik, zatvorio se u jednu bolničku sobu i vikao u očaju na Boga.
Međutim, dečak ne samo da je preživeo – već se toliko brzo oporavio da je izašao iz bolnice nakon 17 dana.

On je opisao roditeljima kako je, dok su se hirurzi borili za njegov živto, posetio raj, sedeo u Isusovom krilu, potapšao njegove konje koji su boje duge i slušao pesme njegovih anđela koji imaju krila.

Sada je ova čudesna priča mladog Koltona realizovana u holivudskom filmu “Heaven is for real” (Raj zapravo postoji), a i u knjizi.

Kolton je rekao roditeljima da je pričao i sa pradedom, tatinim ocem, koji je umro pre 30 godina. Takođe, razgovarao je i sa sestrom koja mu je rekla da je umrla još dok je bila u stomaku njegove mame Sonje.

Dečak kaže da je video i kako napušta svoje telo i vidi tatu kako viče na Boga, dok njegova mama plače.

Svima je bilo neverovatno to što je Kolton pričao, ali sada svi veruju u to.
Sada je dečak školska zvezda zvog svog uspeha u rvanju i muzici. On koristi svoje iskustvo da uteši teško bolesnu decu i njihove roditelje.

“To pomaže deci da shvate – Hej, ne moram da se borim sa ovim bolom… Čeka me nešto bolje. Takođe pomaže i porodici. Uverava ih da će, ako idu u raj, imati najbolje trenutke ikad”, kaže Kolton.

Kolton
On preko Skajpa komunicira sa bolesnom decom i govori im: “Ne bojim se da umrem jer znam gde idem”. A za one koji misle da on govori o nerealnim stvarima on im odgovara:”Verujte u šta god hoćete, ali to me neće sprečiti da delim ovo šta sam video”.

Njegov otac Tod (45), vatrogasac, kaže da je bio uznemiren kada su njegove kolege sumnjale u tvrdnje njegovog sina.

“To očekujem od ateista, ali kada tako napadaju i kažu da su hrišćani – je prosto užasno”, kaže Tod. On dodaje da je pretražio Bibliju kako bi otkrio još neko iskustvo posećivanja Raja, jer je u početku mislio da njegov sin umišlja. Međutim, sve sumnje su nestale kada mu je sin rekao da je pričao sa pradedom i sestrom, koju je Sonja izgubila u pobačaju godinu dana pre Koltonovog rođenja. Tod kaže da nikada nije ni pričao Koltonu o pradedi.

Dečak je mami Sonji rekao za susret sa sestrom: “Rekla mi je da je umrla u tvom stomaku”, a roditelji nikada nisu pričali o njenom pobačaju.

Dok je bio na operacijskom stolu, dečak kaže da su mu anđeli pevali pesmu “Isus te voli” da bi ga smirili. On je opisao da Isus ima braon bradu, divan osmeh i prelepe plave oči.
Prva neobičnost se desila kada su se vratili kući iz bolnice u martu 2003. godine da bi našli bolničke račune, a Kolton im je rekao da moraju to da plate jer je lečenje poslužilo da ga Isus popravi, a kada su ga jednom prekorili što nije delio svoje igračke sa drugom decom, on im se izvinio i rekao:” Isus mi je rekao da budem dobar”.

Kolton sada živi sa roditeljima i sa sestrom Kejsi (17) u skromnoj kući u Nebraski.

Pogledajte još