Ucena: Seka Aleksić dobija preteće poruke!

0

Pevačica Seka Aleksić oglasila povodom slučaja da neki njeni rođaci navodno pokušavaju da iznude novac od nje. Ona je na svojoj Fejsbuk stranici napisala da njen ujak na krajnje neprimeren način želi da dobije materijalna sredstva od nje.

Posle prijave policiji za iznudu novca, brat moje majke ne prestaje da šalje preteće poruke kako će sada da nalupeta svašta po medijima! Pričajte šta vam je volja, mene niko nije izdržavao i pomagao mojoj majci! Nikome nisam dužna da dajem novac, to je moja dobra volja. To što ste se sada setili da ste mi familija je vaša sramota, moja ne! Radim humanitarne koncerte isključivo kada ja želim i to nije vaša stvar kome ću da pomognem – napisala je Seka i nastavila:

– Te ucene za koje posedujem dokaze SMS koje ste slali sam dala na uvid policiji pa njima objašnjavajte i vadite se kako to nije tako, kako vam treba za lekove i kako ja lažem, ali dokazi postoje! Dužna sam da izdržavam svoje roditelje koji su mi dali zivot i nikoga više! Sve ostalo je moja dobra volja! Svakome po zasluzi… Ovom prilikom se izvinjavam mojim tetkama koje su tu bile uz moju porodicu od mog detinjstva, i ostaloj familiji… A mom ujaku koji na krajnje ljigav način (iako sam mu više puta slala novac, slala ga u banju itd..) pokušava da dobije novac od mene poručujem da me zaboravi i ne spominje! Za mene ne postoji! O njegovim saučesnicima u svemu ovome su obavešteni nadležni organi! Toliko od mene! Želim vam sve najbolje u životu – zaključila je pevačica.

telegraf

Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.