Pu Zaječar: Poternica za Lukasom?

0

Pevač Aleksandar Vuksanović mogao bi u naredna dva dana da bude priveden zato što se juče, 13. maja, nije pojavio u PU Zaječar, gde bi trebalo da da izjavu u vezi sa prijavom za krivično delo prevare koju je podneo Saša Mirković.

– Ukoliko se Aca Lukas sutra do 11 sati ne pojavi u zgradi zaječarske policijske uprave, po zakonu sledi poternica za njim. Tada će biti uhapšen i vozilom policije prebačen u zgradu policije u Zaječaru. Prema zakonu, Lukas može svojevoljno da dođe radi izjave u narednih 48 sati od trenutka kada je trebalo da se javi sudu, a ako se ne pojavi u tom roku, za njim će se biti raspisana poternica – saznajemo iz policijske ustanove u Zaječaru.

– Gospodinu Vuksanoviću nije uručen poziv da se 13. maja javi u policiju u Zaječaru i u ukoliko neko prenosi takve neistineite informacije, to govori o tome da se krši zakon. Naš advokatski tim će preduzeti sve mere u skladu sa zakonom da zaštiti gospodina Vuksanovića – rekao nam je Lukasov advokat Miodrag Vuković, dok Mirković nije imao komentar na ove navode.

alo

Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.