Ovo je verovatno poslednji snimak “lovca na krokodile”

0

Poslednji snimak Stiva Irvina, poznatijeg pod imenom Lovac na krokodile, nedavno se pojavila na YouTube-u, a nastala je nešto pre nego ga je izbola divovska raža.

Snimak sama po sebi nije ništa posebno, ali prikazuje popularnog Australijanca u malenom čamcu, nedaleko od mesta gde je i poginuo 4. septembra 2006.

Video je snimio britanski turista Stefan Hil koji se slučajno zatekao na istom mestu. Međutim, Hil tvrdi da je zbog tog snimka imao noćne more, a veruje kako je reč o videu na kojem se verovatno nalaze poslednji zabeleženi trenuci života.

Naime, svi snimci same nesreće u kojoj je poginuo Irvin navodno su uništene što Hilov video čini jedinstvenim.

Kratko sam s njim razgovarao i rekao mu da se divim njegovu radu„, priseća se Hil i dodaje: „Prošlo je osam godina od nesreće i napokon imam dovoljnu emocionalnu distancu od snimke. Imao sam i noćne more jer neprestano sam razmišljao koliko smo blizu bili nečem što se moglo dogoditi i nama„.

Podsetimo, i snimatelj Džastin Lajons nedavno se prisetio poslednjih trenutaka kolege i prijatelja, a objasnio je da su on i Irvin napustili čamac kako bi pronašli nešto za snimanje. Irvin je ušao u duboku vodu misleći kako je naišao na tigrastog morskog psa, ali radilo se o raži koja ga je ubola u prsa na stotine puta.

Izvor: Index.hr

Foto: Printskrin sa YouTube

Ostavite komentar

Your email address will not be published.