Izbola majku po licu i vratu: 13-ogodišnja devojčica prebačena u pritvor za maloletnike

Neimenovana žena iz Ohaja javila se lokalnim novinarima kako bi podelila svoju priču za koju veruje da je još jedan incident u nizu koji može da se poveže sa Slender Man* napadima. Anonimna majka je rekla da ju je njena 13-ogodišnja ćerka čekala u kuhinji obučena u crno i sa belom maskom na licu potom čega ju je napala nožem po licu i vratu. Doduše, nije rekla kada se ovo dogodilo.

(old_image)

printscreen/youtube

Ova 13-ogodišnja devojčica je imala medicinsku dijagnozu mentalnih smetnji i zaista je uživala u horor fikciji. Uz to, pisala je i pesme i priče koje uključuju Slender Man-a.

(old_image)

printscreen/youtube

Ukoliko je napad zaista povezan sa ovim mučiteljem, to bi značilo da je ovo već treća devojčica koju je ‘inspirisalo’ ubijanje Slender Man-a.

Devojčica je trenutno u pritvoru za maloletnike a njena majka kaže da joj se ćerka uopšte ne seća napada.

Slender Man* - Fiktivni lik koji je nastao kao internet meme u 2009. Opisan je kao neko tanke figure,kao neprirodno visok čovek s bezličnim licem na kom se nikada ne očitavaju emocije, nosio je crno odelo i belu masku. Priče se svode na to da je njegov ‘manir’ da maltretira, otima, ili traumatizuje ljudi, naročito decu.Nije ograničen na samo jednu oblast i često se pojavljuje u mnogim delima, uglavnom objavljivanim online.




Izvor: BuzzFeed

Pogledajte još