Suprotnosti se privlače: Zašto je dobro biti u vezi sa nekim potpuno drugačijim od tebe?

0

Različiti ljudi se međusobno jače privlače od onih koji su jako slični, ali većina će se ipak upustiti u vezu s nekim ko nam liči, jer je sigurnije. Ako si spremna na izazov, pročitaj zbog čega je dobro dati šansu onom tipu koji je tvoja suprotnost…

Volite različite stvari

On voli zimske sportove, ti si više letnji tip? To samo znači da ćete verovatno raditi i jedno i drugo, i dobro se zabavljati tokom cele godine – bitno je da ste zajedno, zar ne?

Imate različite prijatelje

To znači da ćeš proširiti krug svojih prijatelja, upoznati nove, zanimljive ljude i naučiti mnogo novih stvari. Ako nisi tip koji voli dosadu, ovo je sigurno primamljivo.

Mnogo ćete naučiti

Ti od njega, on od tebe. Svaka aktivnost kojom se on bavi može postati nešto iz čega ćeš poneti novo znanje, a isto vredi i za njega.

Treniranje kompromisa

Ništa nije toliko dobro za treniranje kompromisa i tolerancije kao veza sa nekim s kim nisi savršeno kompatibilan. Na početku će možda biti teško, ali kad se uskladite, sve ćete probleme rešavati s lakoćom.

Više vremena za tebe

On danas želi da se bavi nekom aktivnošću koja tebe nimalo ne zanima? Savršeno! Imaš dan za sebe, što znači da možeš da radiš šta god poželiš, bez imalo krivice.

Izvor: Rouge

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.