Neočekivani obrt: Palma zaposlio lezbijku!

0

Iako je u više navrata tvrdio da " ne priznaje ljubav između dve žene ili dvojice muškaraca", lider Jedinstvene Srbije omogućio je uhlebljenje rukometašici koja ima devojku.

Predsednik skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, poznati protivnik LGBT populacije, zaposlio je lezbijku u jednoj gradskoj upravi. Homoseksualka (38) je potvrdila da već dve godine radi na tom radnom mestu, piše Kurir.

– Tačno je. Lezbijka sam, a Palma mi je ipak izašao u susret i zaposlio me je. Na tome sam mu beskrajno zahvalna – kaže ona.

Ona je upoznala Palmu kao igrač gradskog rukometnog kluba, a znaju se dugo zato što je to jako mala sredina.

Znao je da mi se sviđaju devojke i pre nego što sam s tadašnjom partnerkom došla da konkurišem za ovo radno mesto. Ona nije dobila zaposlenje, za razliku od mene. Moje seksualno opredeljenje nije bilo prepreka za zaposlenje, ali ni za normalan život u Jagodini – kaže devojka koju cene i poštuju u ustanovi u kojoj radi.

Ona kaže da nikada nije doživela neku neprijatnost zbog toga što je gej, i da je često pitaju za savet ili da saznaju neku homoseksualnu pikanteriju.

– Moji roditelji znaju da sam gej, kao i svi prijatelji. Svi koje volim su me prihvatili, a za druge me baš briga – kaže ona.

Izvor: Telegraf/Kurir

Foto: Dragan Jereminov, Na dlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.