Tako je malo potrebno, a da niste ni svesni: 3 osnovna preduslova za odličan seks

Snažno i zdravo telo

Ovde je reč o mišićima. I to onim na koje zaboravljate, takozvani pelvični mišići i o njihovoj snazi. U seksu, ovi mišići mogu učiniti čuda u pogledu telesnih reakcija na partnerovu stimulaciju. Zato je pravilo "broj 1" održavati njihovu snagu i to pomoću Kegelovih vežbi.

Muškarci otkrivaju šta se ne usuđuju da vam traže u krevetu!

Kreativan duh

Šta je to u knjizi "Pedeset nijansi siva" što je privuklo toliku pažnju čitalaca? Nije poenta u tome šta pokreće libido, već šta inspiriše žene da pronađu i ojačaju sopstveni "mišić za fantaziju". Jedna od ključnih erotskih tačaka zasniva se na potpunoj predaji, dakle fantaziji koja se lako može dopasti "alfa" ženama. Dozvolite svom partneru da preuzme potpunu kontrolu, zakažite i dejt "potpune predaje" s njim.

Otvoreno srce

Koliko god da priželjkujemo duboke i snažne seksualne doživljaje sa partnerom, dešava se da nam svakodnevica ili nešto što on kaže i učini u trenutku zatvori srce. I ta se reakcija može otkloniti vežbom. Zamislite takvu situaciju, a onda zamislite i kako vam se srce otvara, poput cveta. Zamislite kako vam se grudni koš širi i puni svetlom. Tako će se pokrenuti kanali ljubavi, radosti i - pre svega, seksualne energije.

Izvor: cosmopolitan.rs

Pogledajte još