Horoskop za 5. april

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Trudite se oko nekog, želite da pridobijte poverenje osobe koja vas je na neki način izneverila ili nije bila prema vama fer. Pokušajte da se na najbolji način dogovorite oko novo posla ne postavljajuči svoje uslove. Imate priliku da sa nekim Bikom postignete sporazum ili da se dogovorite oko vraćanja novca koji vam duguju.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Očekuje vas neko i nada se da ćete napraviti prvi korak. Verovatno biste mogli pokušati da izgladite odnose sa nekim drugum Bikom koji je mlađi od vas ili biste mogli postići dogovor sa Ribama. Rak i Jarac imaju velike planove sa vama o kojima vi ni ne sanjate. Nemojte unapred donositi negativne zaključke ni o kome.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Osećate se spremnim da uđete u posao sa nekim Ovnom, Devicom ili Vodolijom. Želite da postignete mnogo više nego do sada i nećete dopustiti da vas bilo ko spreči u onome što ste naumili. Vaša velika ambicija smeta mnogima. O svojim planovima nemojte nikome pričati, čak ni najbližima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Trudite se da nađete najbolji način kako da premostite neku vema nezgodnu situaciju a da ne bude da ste vi ipak popustili. Veoma vam je stalo da drugi imaju o vama lepo mišljenje a da vi ipak ne morate ni malo da popustite. Niste fer prema osobi koja se pokazala više puta da vam je izuzetno odan prijatelj.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Možete ostvariti svoje planove ako budete spremni da se pomirite sa nekim ko vam nije ni malo simpatičan, moguće da se radi o nekom vodenom znaku. Ribe imaju nešto protiv vas a u stvari bi želel da vas imaju u svom timu. Trudite se da budete što je moguće iskreniji prema saradnicima ali oni ne pokazuju dovoljno poštovanja za vaše ideje.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Brine vas finansijska situacija i pokušavate da nađete način kako da uštedite ili kako da dođete do nekog novca koji vam je više nego potreban. Ako budete dovoljno mudri, moći ćete uz pomoć onih sa kojima često sarađujete ili razgovarate o svojim idejama da nađete način kako da konkretizujete predlog i krente sa realizacijom posla.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Ne bi trebalo da se previše nervirate ako situacija u domu nije onakva na kakvu ste naviklli. Moguće da imate potrebu za malo mira i da želite da budete u stanju da neke od svojih ideja sprovete u delo bez preteranog upinjanja od strane onih koji vam nisu naklonjeni da vam pomognu. Ponosni ste i držite do svog ugleda.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Dan nakon pomračenja Meseca prilično ste uznemireni i nedovoljno spremni da napravite ustupke onima koji vam ne čine ništa što ste vi od njih očekivali. Želite da se nađete nasamo sa nekim sa kim biste mogli da razgovarate o važnim pitanjima i problemima koji vas opterećuju.Nemojte se previše oslanjati na mišljenje Vodolije.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Verujete da ste u stanju da rešite problem koji se tiče vaše dalje karijere i vašeg imidža. Mnogi vam zameraju da ste prilično pasivni ali vi u stvari dobro znate šta hoćete i kako da to sprovedete u delo. Potrebna vam je podrška jednog Raka, Vage, Riba ili Bika. Jarac pokušava da vam predoči do koje mere bi trebalo da budete kooperativni.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Sagledate probleme iz realnog ugla i spremni ste da uradite mnogo toga što se od vas očekuje, posebno u saradnji sa strancima. Ne dopuštate nikom da vam govori šta bi bilo najbolje za vas, vi ste u prilici da uradite ono što ste obećali ali ćete paralelno sa dnevnim obavezama biti angažovani i na nekim drugim poslovima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Trudite se da nađete nekog ko bi vam pomogao kada je pitanju posao sa strancima, moguće sa osobama iz nekih dalekih zemalja, najverovatnije Dalekog istoka. Sve što očekujete od saradnika je da vam previše ne komplikuju rad i da vam se ne suprotstavljaju. Mnogi smatraju da se ponašate previše pasivno na poslu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Pomračenje Meseca loše se odražava na vašu karijeru jer ste previše poneti emocijama, moguće da ste ljuti na nakog ko se nije ponšao onako kao se od njega očekivalo. Niste načisto da li da reagujete na kritike jednog Raka, Bika ili Vage ili da pustite da to prođe mimo vaše reakcije. Trebalo bi da što pre sredite rodbinske odnose.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još