Slomiće vam srce: Ovaj pas moli vlasnika da ga ne napusti!

Ako ste se ikada pitali da li pas oseća i razume kada njegova omiljena porodica odluči da ga ostavi, Kesi će vam odgovoriti umesto nas! Ovaj pretužni mešanac labradora i lovačkog psa, bio je ljubimac jedne američke porodice. Sve dok vlasnik nije odlučio da mu više nije potrebna. Doveo ju je u lokalni azil za napuštene životinje i hladnokrvno ostavio. A onda je usledio ovaj kadar!

(old_image)

Kesi, stavljajući šape na nogu svog vlasnika, tužnim pogledom moli ga da je ne ostavi tu. Kao da predoseća da će joj se život ovde završiti. Njena tuga i ljubav nisu doprle do vlasnikovog srca, ostavio je i otišao zauvek. Kesi sada živi u azilu u kome postoji „rok na život od 60 dana“.
„Prvo, ovaj pas je nešto najslađe što smo videli za sve ove godine. Sada je duboko prestravljena i to se vidi. Potreban joj je vlasnik, ne ostale životinje. Ona treba nekog ko će obećati da će je voleti zauvek i držati je na sigurnom“, rekli su iz lokalnog Prihvatilišta.

(old_image)

Iako ne možemo pomoći Kesi u dalekoj Americi, želimo da se ova vest i fotografija podeli na što više mesta, kako bi svi videli koliko psi pate kada ih vlasnici ostave! I kako bi se već jednom stavila tačka na temu IMAJU LI PSI OSEĆANJA!

Nadlanu / izvor: petface

Pogledajte još