HOROSKOP ZA 16. MAJ: Blizanci dobijaju šansu o kojoj su maštali, Lavovi treba da izbegnu rasprave

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Danas bi svakako trebalo da izbegnete raspravu sa autoritetima i onima koji su stariji od vas, posebno sa Lavovima.Jarcima ili Bikovima. Nemate ni za koga mnogo strpljenja i čini vam se da vas mnogi izbegavaju ili da imaju nešto protiv vas. Ne opterećujete se razmišljanjima takve vrste, potražite društvo dugogodišnjih prijatelja.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Vaš znak je izuzetno naglašen pozicijom Sunca nad lošom fiksnom zvezdom Algol u opoziciji sa Saturnom. Ovo bi moglo značiti da ćete na nečiju tvrdoglavost i upornost odgovoriti na isti način i nećete postići ništa što bi moglo da vam donese korist. Koristite snagu Urana i poznanstva sa jednom Vodolijom koja vam je izuzetno naklonjena.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Trudite se da budete diskretni ali u stvari morate sa nekim razgovarate o svojim planovima. Mnogo toga što radite može se isplatiti samo je potrebno da se bolje organizujete. Vaše sposobnosti neko će uočiti i pruži će vam šansu o kojoj ste maštali. Ipak, pozicija Saturn aukzauje na velike napore koje morate da uložite da biste bili zadovoljni i uspešni.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Koristite snagu Venere u vašem znaku koja u dobrom aspektu sa Mesecom i asteroidom Psihom donosi mogućnost razumevanja i nalaženja zajedničkog jezika sa jednim Bikom, nekim drugim Rakom ili sa Ribama. Iamte način kako da izađete nakraj sa jednim Ovnom ili Blizancima koji vam postavljaju prilično naporne uslove.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne bi trebalo da se obazirete na mišlejnja drugih, svesni ste sebe,svojih sposobnosti ali ste ipak prilično destabilizovani onim što vam drugi pričaju. Ne ulazite ni u kakve rasprave, naročito ne sa onima koji su ispod vašeg intelektualnog ili profesionalnog nivoa. Osećate se dobro u društvu osoba koje su sklone kompromisima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mesec u konjukcjii sa asteroidom Psihom i dobar aspekt sa Venerom pozitivno se odražava na predstavnike vašeg znaka, naročito ako su rođeni u avgustu. Ostali ne bi trebalo da eksperimentišu na poslu jer mogu doći u konflikt sa Blizancima, Ovnom ili Vodolijom. Ako vaš posao ima veze sa medijima, izbegnite neprijatne razgovore.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

U procepu ste između onoga što vi smatrate da bi trebalo da uradtie i onoga što vam govori jedan Lav, neki Blizanac, moguće i Ovan. Pokušajte da budete praktični i odlučni jer od toga zavisi da li čete uložiti novac u ono što vam je zaista potrebno ili ćete se i dalje kolebati. Javiće vam se jedan Jarac sa idejom o proširenju saradnje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Osećate potrebu da nekom date koristan savet i čak ćete biti spremni da budete veoma uporani da biste je ubedili u ono što vi smatrate ispravnim. Ako vam se dopada ideja o radu sa mnogo mlađim saradnicima ili o ulaganju novca u nešto što vam je veoma bitno i što smatrate isplativim. Dobijate konkretnu pomoć od Riba.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Želite nekom da nešto dokažete ali se to neće povoljno odraziti na vašu karijeru naročito ako se radi o osobi koja je izuzetno zahtevna i naporna za saradnju. Ako ste u zrelim godinama, verovatno pokušavate da nekom date predlog kako bi trebalo da izgleda vaša saradnja sa strancima. Ako imate dobro razrađenu koncepciju, sledite je i nemojte se obazirati na to šta ko priča.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Trudite se da budete što je moguće efikasniji i verovatno će vam poči za rukom da se maksimalno priviknete na neki nov tempo rada, moguće sa strancima. Sada utirete put nečemu što će biti za vas u pravom smislu reči karijera. Ma koliko godina da imate na početku ste perioda u kome morate da se dokazujete i vi ste na to spremni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ne želite da ulazite u rasprave ni sa kim ali ćete ipak morati ako ništa drugo, da posredujete između osoba koje su vam malte ne podjednako simpatične. Ipak svesni ste da konflikt između njih može da se na neki način prenese i na vas, naročito ako radite u istoj firmi. Moguća je vest o novcu od kog ste već digli ruke.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Želite da svima date na znanje da ste spremni da sarađujete i da razgovarate o svemu ali da neki uslovi moraju da se ispune. Te uslove postavljate vi, naročito ako ste ambiciozni , mladi i rođeni u februaru.Mars i Saturn vam u tom slučaju ne idu u prilog. Moraćete da naviknete da pravite kompromise jer u protivnom ovih dana možete se nervirati bez nekog većeg razloga.

Pogledajte još