Horoskop za 28. maj: RIBE SAZNAJU ZA TRAČEVE O SEBI, BIKOVI MORAJU DA PAZE ŠTA PRIČAJU, A VI?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Možete očekivati nekakvu promenu u domaćoj atmosferi ili ako radite u privatnoj firmi. Mnogi se nadaju da će sa vama uspostaviti dobru komunikaciju i da ćete ostvariti dobre odnose. Od vas zavisi kako će se odvijati saradnja sa Vagom ili Rakom.Treblao bi da što pre rešite nešto što se odnosi na pravne odnose.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Očekujete povoljan razvoj događaja i verovatno ćete biti u prilici da se pomirite sa nekim ili da ponovo uspostavite dobru komunikaciju. Mars i Sunce u Blizancima deluju na vas podsticajno ali vi biste ipak mogli reći nešto što vam ne ide u prilog i što bi moglo da izazove kontra efekte.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Veoma ste ambiciozni a mnogi misle da ste ljuti. Trudite se da fascinirate one sa kojima radite i da im date na znanje da se sa vama ne mogu poigravati. Neki drugi Blizanci, Devica ili Lav mogu biti prilično naporni kao sagovornici ili saradnici. Ako se bavite umetnošću ili sportom, uživate u onome što radite.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Mesec, vladalac vašeg znaka u Vagi čini vas dobrim diplomatom i trudite se sačuvate ne samo prisustvo duha u jednoj situaciji koja nije baš tako povoljna ili da se maksimalno potrudite da atmosferu u domu dovedete u red. Treblao bi da budete samokritičniji i da budete svesni da često i vi pravite greške.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Prijatelji su vam naklonjeni a vi ste prilično komotni i niste dovoljno spremni da vi napravite neki značajniji korak kao okupljanju društva ili kolega več očekujete da to drugi urade. Mogli biste postići lep uspeh u poslu koji zahteva dobru komunikaciju a vi kao da toga niste baš sasvim svesni i ne korisite sve svoje sposobnosti.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Nagalešn znak Blizanaca i Vage tera vas da što pre zavrišite neke poslove koji se odnose na papirologiju i bilo bi dobro ako biste bili malo aktivniji na društvenom planu. Možete očekivati poziv od neko ko vam je nekada bio drag a sada sa tom osobom nemate baš neku sjajnu saradnju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Tranzit Meseca preko vašeg znaka donosi mnogo novih mogućnosti u radu sa osobama koje su prisutne u javnom životu.Niste baš sasvm svesni koliko biste mogli da poboljšate zaradu kada biste se okrenuli više prema inostranstvu. Poslušajte savete Blizanaca Lava ili Ovna. Mogući dobici u igrama na sreću.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Verujete da ste na pravom putu da se dogovorite sa jednim Rakom oko nekih pravnih ili poslovnih pitanja samo ako za vaš dogovor ne bi niko znao. Imate utisak da vas neko non stop prati ili da vas neko provocira. Prenaglašen znak Blizanaca na vas deluje iritatno i dok ne saznate o čemu se radi, nećete se smiriti.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Trudite se da budete u toku događaja i verovatno ćete prihvatiti poziv osobe koja je veoma omiljena u društvu ili je poznata, i otići ćete negde gde će vam biti izuzetno prijatno. Moguće je sklapanje posla u nekoj prijatnoj atmosferi. Ako poslujete sa Italijom ili Engleskom, nadajte se dobrom poslu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Verujete da možete da impresionirate nekog ko vam je nekada bi o drag. Želite da dominirate u okviru posla kojim se bavite i da date na znanje mnogima da mogu da računaju na vas. Želite da se sretnete sa nekim ko bi mogao da vam da korisne savete u vezi sa nekim novim projektom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Dobro se slažete sa vazdušnim znacima ali i sa nekim Ovnom koji vam je više puta davao na znanje da može da računa na vas.Dan je povoljan za one koji su spremni da zajedno započnu posao koji zahteva dobru koncentraciju i sposobnost dobre komunikacije. Mogući su vanredni dobici kako u novcu tako i u vidu poklona.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Ne uzimajte za ozbiljno sve što vam neko priča. Trebalo bi da dobro proverite sve ono što ste čuli o sebi. Možete se naći u neprijatnoj situaciji ako se upustite u nepotrebne diskusije. Verujete da možete da nađete način kako da izađete na kraj sa onima koji vam nisu baš naklonjeni. Mnogi vam zavide na sposobnosti za improvizaciju.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još