ZVEZDE VAM PORUČUJU: Dnevni horoskop za 5. jul

OVAN (21.3.- 20.4.)

Preterano pasivnim stavom nećete postići mnogo u radu sa Rakom, Strelcem ili nekim ko bi mogao da vam pomogne da svoje planove jednostavno realizujete. Budite spremni da se uključite aktivnije u neki posao od koga inače dosta očekujete. Moguća vest o novcu ili o ponudi koja vam moguće neće biti baš sasvim jasna.

BIK (21.4.- 21.5)

Ne bi trebalo da se previše opterećujete bilo kakvim kritikama upućenim na vaš račun, osim ako dolaze od osoba koje izrazito cenite i svesni ste da su vam naklonjeni. Nemojte se dvoumiti između dve opcije, izaberite onu koja ima veze sa inostranstvom, posebno ako se odnosi na medije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Dobra pozicija Venere u Lavu čini vas ne samo popularnim nego i spremnim da se uključite u velike projekete. Mnogo toga vam ide od ruke mnogo lakše nego što ste pretpostavljali da bi to mogao biti slučaj a neka Vodolija vam je desna ruka u poslu. Rak vas s razlogom kritikuje.

RAK (22.6. – 22.7.)

Trudite se da budete fer i prema onima koji to nisu bili svojevremeno prema vama ali ne želite da gubite energiju na bilo koju vrstu obračuna. Imate mnogo novih ideja, onih sa kojima možete da ih realizujete, tako da je potrebno samo da pozovete kolege ili prijatelje i pola posla je završeno.

LAV (23.7.- 22.8.)

Jupiter u vašem znaku i ako vam poslednjih godinu dana ide dobro na poslu, nastavite u istom stilu. Ako ste bili konfuzni ili niste imali zadovoljavajuću zaradu, sada biste mogli da napravite zaokret na bolje ili bar da budete praktičniji u svojim planovima. Verujete da možete da se angažujete u poslu sa strancima.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Ne bi trebalo da odustanete od plana u vezi a novim projektom iako vam jedan Bik, Vaga ili Lava najverovatnije ne daju mnogo nade da se biti spremni da sa vama sarađuju. Očekujete da će vam se ukazati prilika da razgovarate sa Ribama ili Jarcem o novom poslu. Planirate velike poslove sa Ribama ili Devicom.

VAGA (23.9. – 22.10.)

U centru ste pažnje zbog nečega što ste svojevremeno uradili a verovatno je izazvalo nečije oduševenje ili zbog nekog uspeha koji svi očekuju da će se dogoditi a vi ste nosilac projekta. Imate veliku podršku osobe koja vas dobro poznaje i koja je spremna da vam izađe u susret.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Trudite se da nađete način kako da ubedite Lava ili Bika da prihvate vaše savete. Oseaćte se spremnim da se maksimalno angažujete na nekom poslu koji vam do skora nije izgledao kao dobro rešenje ali ste sada spremni da se posvetite novim aktivnostima.Jarac računa na vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Osećate se dobro u društvu Bika i Vage koji podstiču vaše ambicije ali neki Lav, Strelac, Blizanac ili Devica mogu vršiti na vas preveliki pritisak po mnogim pitanjima. Niste spremnid da se odreknete komfora ili dosadašnjeg stila života da biste napredovali.Dobijate priliku da se dogovorite sa Lavom oko novih poslova.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Mesec u Ribama i Saturn u Škorpiji čini vas prilično nesigurnim, nervoznim i niste baš spremni da činite ustupke, naročito ne onima koji nisu spremni da vam priznaju da ste po nekim pitanjima u stvari u pravu. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim Rakom u vezi sa poslom koji bi mogao da bude profitabilan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Merkur u astrološkom polju komunikacije nagoveštavaju vam da je izlaz iz problema u ljubaznosti i spremnosti da komunicirate sa kolegama drugačije nego do sada. Spremni ste na ustupke u svakom pogledu jer vam je jasno da od toga zaviti mogućnost realizacije vaših planova.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Osećate potrebu da izrazite svoje stavove u društvu nekog za koga ste uvereni da bi mogao da vas razume i verovatno ćete biti u prilici da se lako adaptirate na neke nove uslove rada čak i ako vam niko ne garanture brze prihode. Mnogima imponuje druženje sa vama.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još