HOROSKOP ZA 13. JUL: Bikovi ne isterujte pravdu, Jarčevi - pazite šta pričate

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Dobro se osećate u društvu osobe koja ima veze sa inostranstvom i sa kojom možete ostvariti dobru saradnju. Dobićete ponudu za put u inostranstvo.Ako ste mladi, postoji mogućnost obnove saradnje sa nekadašnim poslodavcem. Trudite se da budete fer u timskom radu.Imate veliku potrebu za promenom posla ili ćete pokušati da se drugačije postavie prema kolegama i prema pretpostavljenom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Veoma ste zainteresovani za neki nov posao koji je veoma interesantan i za vas i za saradnike.Teško vas je nagovoriti da uradite nešto što ne želite.To je mudar potez jer je nekome stalo da vas ubedi u nešto što nikako nije dobro za vas.Moguć sastanak sa odgovornom osobom. Bilo bi bolje da ne isterujete pravdu ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate sa jednom Devicom ili Jarcem oko nečega što biste najradije izbegli.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dobijate ponudu od Vage a intimno priželjkujete da to bude od jednog Lava, Jarca ili Bika. Pazite samo da brzopleto ne donesete odluku o nečemu veoma važnom. Dobićete ponudu da idete zajedno na put sa nekim ko vam je drag ili ćete imati kontakt sa strancima sa mogućnošću nastavka saradnje. Trudite se da niko ne primeti koliko vas toga nervira u radu sa dugogodišnjim kolegama. Susret sa Ovnom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Previše se nervirate što niste uspeli u nečemu što ste zamislili da se povoljno završi po vas. Ipak, trebalo bi da budete realni da ne očekujete od sebe nemoguće. Imae jaku konkureniciju. Delujete odlučno i vrlo sugestivno i pokušaćete da im nametnete svoje mišljenje. Ne ulazite u konflikt s Blizancima ili Devicama, naročito oko novca.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Mogući su iznenadni dobici preko rođaka ili preko poslova koje ste sklopili sa osobom koja radi u privatnoj firmi. Ako dobijete ponudu od atraktivnog muškarca, u vezi sa novim poslom, ma kog pola da ste, prihvatite ga. Verujete u naklonostI jednog Bika ili Vage. Naglašen vam je posao i karijera zbog čega ćete biti verovatno spremni da uđete sa mnogo žara u nove poslovne aranžmane.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Veoma ste ambicozni posebno u vezi sa zaradom. Očekujete neku isplatu ali vam nije jasno kada će stići. Nervira vas svako kašnjenje posebno u vezi sa novcem. Budite malo praktičniji i strpljiviji. Dopada vam se ideja o odlasku na put. Ne preuzimajte na sebe veliki posao koji nećete uspeti da završite. Dan vam savršeno odgovara kada je u pitanju nov projekat u okviru partnerskog odnosa i to dobro plaćen, više ste nego zadovoljni razvojem situacije.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dobro se slažete sa vatrenim znacima posebno sa Ovnom jer sa vama žele da se upuste u smeo poduhvat. Inostranstvo i saradnja sa iskusnim kolegama su pravi izvor prihoda za vas. Možete očekivati više ponuda istovremeno od osoba sa kojima imate dobro iskustvo u radu. Oslonite se na Bika i Vodoliju. Ovo bi mogao biti naporan dan ako sebe previše opterećujete nemogućim poslovima za koje ste sigurni da nemaju perspektivu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Sve što biste želeli da uradite sada moglo bi doneti neke manje probleme, posebno u saradnji sa Vagama. Ovaj dan vam predstavlja priliku za uspeh u privatnom projektu ali vam je potrebna dobra ekipa saradnika. Dobićete pozive sa više strana u vezi sa poslom i to će vam poremetiti planove. Trebalo bi da pozovete Ribe.Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Strelcem.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Imate utisak da je došlo vaših pet minuta,ali varate se, posebno ako su partnerski odnosi u pitanju,naročito poslovni ili sklapanje ugovora u pitanju. Danas možete biti pomalo naivni, ne ulazite olako u nov aranžman. Dobijate pozive od osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu u vezi sa mogućim nastavkom saradnje.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Danas ste veoma popularni. Pazite šta kome pričate. Imate mogućnost proširenja saradnje i mnogi vam zavide na uspehu a niko ne za po koju cenu dolazite do njega.Potrebno je da situaciju u kojoj se nalazite sagledavate iz vedrijeg ugla. Mnogo toga što se dešava na polju ljubavi nije vam jasno a danas ste zaljubljeni, moguće u neku Škorpiju ili u nekog ko nije slobodan. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vas izuzetno ceni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pokušajte da napravite neku novu finansijsku transakciju ili dogovor kako da izađete iz krize kada je novac u pitanju, ali za to vam je potrebno mnogo takta. Naglašeno astrološko polje tajni donosi vam mogućnost susreta sa nekim u tajnosti ko računa na vašu podršku i ko će vam se svakako naći pri ruci ako poželite da započnete nov posao. Trudite se da date na znanje šta očekujete od pretpostavljenog ali on kao da nema mnogo sluha za vas.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Osećate se dobro u društvu komunikativnih osoba samo se pazite da ne budete malo naivni jer Blizanci i Devica pokušavaju da vas na neki način prevare. Moraćete da se sa njima dogovorite u vezi sa nekim za vas veoma važnim poslom.Dobijate poziv za izlazak od Jarca. Moguće da dan donese nerazumevanje među kolegama i ukućanima.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još