MUDRA PLAVUŠA: Mis Amerike otkriva kako da zvučite kao genije

"Na izboru za mis moj životni san zavisio je od onoga što izgovorim, i sve to je veoma napeto", rekla je Olivija u intervjuu za Biznis Insajder, u kome objašnjava kako da smislite savršen odgovor za bilo koje pitanje.

"Važno je da ostanete mirni, da imate samopouzdanja, ali da ne očekujete od sebe previše. Naravno da svako može da napravi grešku, svi smo samo ljudi. Još je logičnije da će se greška desiti kada ste pod velikim pritiskom, u tom slučaju bi i najinteligentnija osoba mogla da pogreši, i ja mislim da je to sasvim u redu", iskrena je misica.

Olivija je otkrila da su po njoj dve stvari potrebne za savršen odgovor na bilo koje pitanje: smirenost i informisanost.

"Kada vam postavljaju bilo koje pitanje u životu, morate da ostanete mirni i opušteni. Ja sam bila fokusirana na duboko disanje kada su mi postavljali pitanja na izboru za mis Amerike, a čak sam u sebi i meditirala. Trudila sam se da moj odgovor inspiriše ljude", rekla je ona.

"Nikada ne znaš šta će da te pitaju, i veoma je važno da budete u toku sa aktuelnim dešavanjima. Ja se trudim da uvek pratim šta se dešava, kako bih mogla na svako pitanje da dam dobar odgovor", naglasila je.

Genijalna misica se bavi dobrotvornim radom i diplomirala je zdravstvene nauke na Univerzitetu u Bostonu.

Nadlanu

Pogledajte još