Horoskop za 15. avgust: Ovnovima se smeši dobra zarada, Rakovi izbegavaju obaveze, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

I dekada ( 20.-31.3.)
Tranzit Meseca preko krajnjih stepeni Lava i početnih stepeni Device donosi mogućnost nalaženja nekog dodatnog, honorarnog posla koji bi mogao da vam donese dobru zaradu. Verujete da možete da se o svemu dogovorite sa nekim drugim Ovnom.

II dekada (1.- 10.4.)
Uticaj Plutona je danas veliki na vaš znak, naročito ako spadate u one ambiciozne tipove znaka koji žele da se istaknu u poslu koji ima veze sa javnošću. Moguća je manja rasprava sa Blizancima ili Devicom.

III dekada ( 11.- 19.4.)
Odnosi sa strancima su za vas od velike važnosti. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama priča jedna Devica sa kojom nikada niste uspevali da uspostavite neku sjajnu saradnju. Moguća je vest od Raka ili Bika.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

I dekada ( 20.-30.4.)
Nepovoljan uticaj Marsa, planete agresivnosti može ublažiti tranzit Meseca, Venere i Jupitera tako da ne treba da se previše opterećujete onim što možete čuti od poslovnog partnera, sledite svoje ambicije.

II dekada (1.- 10.5.)
Imate zaštitu Merkura koji vam pomaže da sklopite dobre poslove i da se snađete u finansijama. Ne bi trebalo da se previše zanosite nerealnim planovima, posebno kada je u pitanju poslovni odnos sa jednim Lavom koji je prilično naporan.

III dekada ( 11.- 21.5.)
Mnogi vam prave spletke ili vam otvoreno zavide što vas prilično uznemirava. Ma koliko pokušavali da budete fer prema onima koji vas doživljavaju kao konkurenciju, neće vam odgovoriti istom merom. Regulišite pravna pitanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

I dekada ( 22.-31.5.)
Nespokojni ste zbog razvoja dogažaja nad kojim nemate kontrolu. Trudite se da budete fer prema svima ali mnoga vrata su za sada za vsa zatvorena. Odnosi sa porodicom mogu takođe biti prilično hladni jer oni smatraju da imate prevelike zahteve.

II dekada (1.- 10.6.)
Bilo bi bolje da se ne raspravljate sa sa pretpostavljenim posebno ako je u znaku Riba.Poziv na koji ste dugo čekali doći će od Vodolije,koji će vas obradovati. Moguće je da vam se dopadaju Vaga ili Strelac. Mogućnost dobiatka u igrama na sreću.

III dekada ( 11.- 21.6.)
Sa Devicom li nekim drugim Blizancem ne možete uspostaviti onako dobru komunikaciju kakvu biste želeli. Verujete da ste u pravu po nekim bitnim pitanjima. Ako vam se javi jedan Lav, pružite mu šanse da vam objasni ono što je njemu bitno.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

I dekada ( 22.-30.6.)
Jedan od interesantnijih dana za one koji su spremni da uđu u posao sa jednim Bikom,Vagom ili nekim Strelcem.Mnogo toga vam ide naruku i bilo bi dobro da se priključite nekom timskom radu u okviru koga možete očekivati dobru zaradu.

II dekada (1.- 10.7.)
Tranzit Merkura, planete intelekta i biznisa odgovara vam i moguće da ćete voditi razgovore o nečemu što je za vas veoma bitno. Možete sklopiti profitabilan posao sa jednom Devicom ili Škorpijom. U susretu sa rođacima saznajete ono što vas interesuje.

III dekada ( 11.- 22.7.)
Oslanjate se na autoritativnu figuru, moguće na nekog muškarca koji bi mogao da vam pomogne da rešite važne probleme. Nekome je veoma bitno da se sa vama dogovori oko nekog dugoročnog projekta. Nemojte izbegavati svoje obaveze.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

I dekada ( 23.-31.7.)
Blizanci i Devica vas podržavaju ali očekuju nešto za uzvrat. Pokušavate da rešite problem koji traje već duže vreme, ovog puta uz pomoć osoba koje žive na nemačkom jezičkom području. Trudite se da fascinirate Ribe ili Vodoliju.

II dekada (1.- 10.8.)
Dobar aspekt Sunca, vladaoca vašeg znaka sa Uranom čni vas spremnim da se uključite u neke poveće projekte i poslove koji bi mogli da vam omoguće da postanete uspešni, naročito u radu sa strancima. Dobro se osećate u društvu vatrnih i vazdušnih znakova.

III dekada ( 11.- 22.8.)
Uzdate se u svoje veze i uticaj koji imate na jednog Bika, Vagu ili Strelca.Potrebno je da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma bitan u poslu oko nekih važnih pitanja. Nekome je stalo da bude sa vama u dobrim odnosima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

I dekada ( 23.-31.8.)
Ulazak Meseca u vašu dekadu donosi pojačana uzbuženja i mogućnost pomirenja sa nekim s kim se dugo niste videli.Ako vam se javi jedan Rak ili neki Bik, imaćete priliku da razgovarate o bitnim pitanjima koja su važne za obe strane. Nekome je veoma bitno da sa vama bude u dobrim odnosima.

II dekada (1.- 10.9.)
Merkur, vladalac vašeg znaka ima uticaja na vas i vi ste veoma poslovni, uspevate da se dogovorite sa onimak kjoi su vam bitni oko nekih važnih pitanja, posebno ako se bavite trgovinom, medijima ili se bavite pisanjem. Moguć je susret sa jednim Ovnom ili nekom Škorpijom.

III dekada ( 11.- 22.9.)
Škorpija i Jarac mogu biti od velike koristi, posebno ako ste spremni da se upustte u neki nov posao koji bi vam se u kratkom roku isplato, čak iako je potrebno da vi uložite neki svoj novac. Nemojte se previše opterećivati onim što možete čuti od jednog Ovna ili neke Škorpije koji vas često kritikuju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

I dekada ( 23.-30.9.)
Organizacione sposobnosti dolazi do punog izražaja i bićete spremni da jednu situaciju privedete kraju. Dobro znate šta želite.Imate smisla za biznis i možete biti vrlo uspešni u poslovima sa strancima bez obzira da li ste u zemlji ili u inostranstvu

II dekada (1.- 10.10.)
Konfuziju vam danas može napraviti neko na koga ne računate. Nemojte dolaziti u sukob sa njima ako ste po rangu iznad njih, moguće je da imaju nekih drugih problema o kojima nerado pričaju. Očekujete posetu u domu, najverovantije je u pitanju dugogodišnji prijatelj.

III dekada ( 11.- 22.10.)
Vaš smisao za biznis omogućava vam da dođete do dobro plaćenog posla ili ćete uspostaviti kontakt sa osobama od kojih očekujete veliku pomoć naročito u radu sa strancima.Moguć je susret sa nekadašnjom simpatijom ili osobom koja vam se sviđa.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Moguć je susret sa nekim ko je izrazito ambiciozan i odavno vas privlači. Pazite da zbog nekog Raka ili Jarca ne napravite neku grešku na poslu,Dobro se osećate u društvu Jarca. Pokušajte da nađete zajednički jezik sa Jarcem i Ribama.

II dekada (1.- 10.5.)
Dobijate poziv od osobe na položaju za susret u četiri oka u vezi sa zajedničkim poslom koji bi trebalo da vam donese veliku satisfakciju. Rastrzani ste između dve podjednako primamljive ponude.Obe su podjnednako privlačne.Jedna može doći od osobe rođene u znaku Blizanaca a druga od Bika.

III dekada ( 11.- 21.11.)
Čak i ako se ne slažete sa planovima vašeg saradnika, naročito u vezi sa novcem ili odlaskom za inostranstvo, pazite kako ćete mu to saopštiti. U kasnim večernjim satima predstoji vam prjatna vest. Oslonite se na savet Device ili Škorpije.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

I dekada ( 22.-30.11.)
Pokušavate da poslu budete maksimalno efikasni i biće vam potrebna podrška Ovna ili Lava.Sa Vodolijom ili drugim Strelcem bi trebalo da se što pre dogovorite u vezi sa poslom koji podrazumeva promenu radnog mesta. Prijatni momenti u većem društvu.

II dekada (1.- 10.12.)
Očekujete lepu vest od Jarca ili Device ili od nekoga ko vas je uvek poštovao,i ko će vam dati na znanje da želite da ga sretnete. Poslovna ponuda može biti mnogo povoljnija nego što izgleda na prvi pogled.Moguće je poznanstvo sa osobama na položaju.

III dekada ( 11.- 21.12.)
Veoma ste prilagodljivi ali nestrpljivi što inače i jeste vaša osobina. Ako imate smisla za sportom ili se bavite biznisom, možete biti naročito uspešni u javnosti.Ma kog pola da ste imate podršku muškaraca. Rođak vam daje praktičan savet.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

I dekada ( 22.-31.12.)
Spremni se angažujete na poslu sa novim saradnicima ,posebno u radu sa drugim Rakom ili Jarcem.Ne bi trebalo da se preterano angažujete na poslu koji vam stvara nesigurnost.Neko pokušava da vas impresionira svojim društvenim vezama.Prijatan susret sa Škorpijom.

II dekada (1.- 10.1.)
Pokušajte da ne reagujete na partnerove komentare. Ako je razlog tome neki manji nesporazum od pre izvesnog vremena, loši odnosi će potrajati.Nije momenat da tražite bilo kakvu uslugu od porodičnog prijatelja, posebno od Strelca ili Ovna.

III dekada ( 11.- 19.1.)
Nemojte se nervirati ako vam Strelac ili Vodolija budu stavljali primedbe. Moraćete u nečemu da popustite i da budete taktični na poslu.Nervira vas činjenica da morate da taktizirate sa kolegama koji vam stavljaju primedbe. Nemate rešen porodični status.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

I dekada ( 20.-31.1.)
Verujere da ćete ubediti Ribu ili Raka da vas poslušaju u vezi se nečim što vam je veoma bitno, a tiče se moguće saradnje sa strancima. Dobro se slažete sa Strelcem i Vagom koji vam često popuštaju da se ne bi sa vama raspravljali. Dobijate poziv za izlazak.

II dekada (1.- 10.2.)
Okupirani ste obavezama, poslom, ali i nekim svojim privatnim dilemama koje vas mnogo više iscrpljuju nego posao. Nemojte se nervirati bez potrebe, na kraju ćete ipak pristati na ono što znate da je za vas najbolje. Neko pokušava da vam da na znanje da ne može bez vas.

III dekada ( 11.- 19.2.)
Ako ste muški predstavnik ovo znaka, okupirani ste poslovnim dilemama i moguće da neko želi da vam ponudi posao za koji nije siguran kako ćete prihvatiti. Ukoliko ste žena Vodolija veoma ste ljuti na nekoga, kako na stalnog partnera tako i na koleginicu koja je sklona intrigama.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

I dekada ( 20.-30.4.)
Očekujete od Device ili Vage da ima više razumevanja za vas ali vi niste u stanju da imate za njih Previše ste okupirani svojim problemima. Odavno ste u fazi kada ste orijentisani uglavnom na vaša lična zadovoljstva i ambicije i ne obazirete se mnogo na druge. Veče provodite sa prijateljima.

II dekada (1.- 10.5.)
Trudite se da uspostavite dobru komunikacju sa saradnicima, oni vam mnogo toga zameraju a vi toga niste svesni.Ponašate se previše autoritativno i prema onima koji vam daju korisne savete. Nekome je veoma bitno da bude sa vama u stalnom kontaktu.

III dekada ( 11.- 21.5.)
Trebalo bi da potražite savet od nekog u koga imate veliko poverenje. Verujete da bi jedan Jarac ili neka Škorpija mogli da vam se nađu pri ruci kod bitnih pitanja, moguće u vezi sa poslom sa strancima. Nemojte oklevati da pozovete Raka ili Bika sa kojima inače imate dobru komunikaciju.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još