HOROSKOP ZA 30. SEPTEMBAR: Rak će se pomiriti s neprijateljem, Vodoliju čeka neprijatna scena

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Verujete da možete da ubedite kolegu da pristane da sa vama radi na proširenju saradnje u projektu u koji bi trebalo da uložite izvesnu sumu.Očekujete susret sa nekim koga dugo poznajete i ko vam je veoma drag. Ako se radi o Devici, moraćete da nađete vremena za nju jer je suočena sa dosta problema. Nekome je stalo da vam da na znanje da možete na njega da računate.Smanjite troškove.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Trudite se da se dogovorite oko svega sa jednim Lavom ili nekom Vodoiljom ali vam to baš i ne polazi za rukom naročito po pitanju finansija. Nekome je stalo da vam izađe u susret a to čini na način koji vama ne znači mnogo. Bitnije vam je da drugi ispoštuju vaše želje a to danas neće biti slučaj.Nemojte oklevati kada je u pitanju odluka koja se tiče posla sa Rakom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Oslanjate se na svoju intuciju i pozivate nekoga ko vam je uvek bio odan i činio vam usluge i kada to od njega niste očekivali. Očekujete veliku podršku od onih koji dobro znaju da u vas mogu imati poverenja. Moguća vest o službenom putu u inostranstvo ili od nekog ko bi mogao da vam omogući da proširite saradnju sa Vodolijom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Imate veliku potrebu da ostvarite blizak odnos sa nekim prema kome ste bili prilično neprijateljski nastrojeni jer shvatate da možete zajedno da radite na velikom projektu. Ako se radi o nekom koga ste poznavali sa studija, bićete veoma uspešni u poslu.Dobar prijatelj će vam dati predlog o proširenju poslova i verovatno ćete morati da što je moguće pre donesete odluku.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Trudite se da nađete najbolji način kako da ubedite Bika da vam pruži još jednu šansu.Dan je pogodan za druženje sa prijateljima i kolegama koji su istovremeno i vaši potencijalni finansijeri. Možete imati uspeha u bankarstvu ,poslu koji ima veze sa marketingom, inostranstvom. Dobijate poziv za saradnju od osobe rođene u znaku Jarca ili Škorpije.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Predstoje važni susreti i razgovori koji će vam biti veoma zanimljivi, naročito ako se radi sa nekim ko je poznat u svojoj struci.Pokušavate da iz jedne ozbiljne situacije izađete što bezbolnije bilo da je finansijske ili emotivne pririode.Na pragu ste velikih odluka. Jupiter vas maksimalno podstiče da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam donese dobru saradnju sa strancima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Imate velike planove da zajedno sa poslovnim partnerom uđete u posao sa strancima. Nemojte se dvoumiti da pozovete jednog Jarca ako vam bude potrebna finansijska podrška.Potrebna vam je podrška uticajnih osoba moguće jednog Bika ili Jarca. Izbegnite rasprave sa Ovnom ili sa Vodolijom. Potrebni su vam saveti jednog Lava.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pokušavate da se dogovorite sa jednim Jarcem oko posla sa strancima.Dobijate sjajnu poslovnu ponudu u koju nećete poverovati dok ne potpišete neku vrstu ugovora. Nemojte se nervirati ako vam jedna Devica bude stavljala primedbe da se ne ponašate fer prema njoj.Bik će vas podsetiti na zajednički dogovor.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dobro se slažete sa prijateljima, rođacima i onima koji su spremni da se sa vama upuste u porodični biznis.Pokušavate da se ne opterećujete onim što o vama prioča jedna Škorpija. Bik vam pruža maksimalnu podršku, baš kao i jedan Lav koji u mnogo čemu računa na vas. Nekome je bitno da vam ugodi kada je u pitanju posao koji ima veze sa medijima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Nervozni ste jer ste opterećeni poslom a mnogo toga se ne odvija kako ste želeli. Trudite se da udovoljite svima i to vas iscrpljuje. Vrlo je važno kakav dogovor sklapate, i kakav razgovor budete vodili sa Vodolijom ili Strelcem. Očekujete neke značajne promene na poslu ali i u sferi finansija. Sa Blizancem moguć je zajednički posao.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Veoma uzbudljiv dan. Potrebno je da nađete način da se dogovorite sa Lavom oko nekih važnih pitanja.Neko vam daje na znanje da želi da radi sa vama.Trebalo bi da budete manje osetljivi na kritiku.Moguća neprijatna scena sa poslovnim partnerom i to s jakim razlogom bar po vašem mišljenju.Ne odolevate ponudi jedne Vage. Dobijate poziv od Lava.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ako volite putovanja, pruža vam se prilika da vam se dogodi nešto uzbudljivo.Odgovara vam pozicija Meseca . Možete očekivati interesantne vesti od Raka ili Ribe. Vodolija će vas u svakom slučaju podržati, ma o čemu da se radi. Potreban vam je savet u vezi sa načinom komunikacije sa nekim ko vam je nekada bio blizak a sada priča nešto protiv vas.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još