HOROSKOP ZA 25. OKTOBAR: Strelčevi čekaju važan poziv, Rakovi se vrte u začaranom krugu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Povoljan dan ako ste rođeni u prvoj i drugoj dekadi znaka jer ste u tom slučaju u prilici da obnovite neka prijateljstva koja bi mogla biti značajna u budućnosti za vašu karijeru a ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka, verovatno planirate put sa jednim Strelcem, Blizancima ili Devicom.

Verujete u dobre namere jednog Lava ili neke Vage.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ostajete pri svom stavu i trudite se da nađete najbolji način kako da ubedite jednog Raka, Bika ili Strelca da treba da prihvate vaš savet.

Osećate se dobro u društvu jednog Lava koji želi da vam pomogne da svoje obaveze završite što pre. Neko će vas pozvati radi potencijane saradnje.Ne bi trebalo da se raspravljate sa jednim Rakom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Danas bi trebalo da povedete razgovor o novcu koji bi mogao da vam donese mnogo toga interesantnog, naročito ako ste u prilici da se sretnete sa jednim Bikom, Rakom ili Jarcem koji žele da se sa vama dogovore o novom poslu.

Trudite se da nađete način kako da se dogovorite sa Škorpijom u vezi sa novcem.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Prilično ste iscrpljeni razgovorima koji nisu doneli nikakav željeni efekat i koji su doprineli situaciji u kojoj se vrtite kao u začaranom krugu.

Da bi se nešto promenilo u vašem životu morate da eleminišete sva ona nerviranja u vezi sa nečim što vas najviše opterećuje, ma o čemu da se radi. Možete dobiti ponudu od Vodolje u vezi sa inostranstvom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dobro se slažete sa optimistima a oni mračni likovi koji šire oko sebe negativnu energiju a ima ih u vašem okruženju samo vam oduzimaju životnu radost. Spremni ste da se uključite u neki veći projekat ali ne i da trpite one koji ne znaju svoj posao a nameću vam svoje mišljenje. Stranci žele da sa vama obnove saradnju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Trudite se da dobijete potrebnu podršku od onih koji su vam obećali da ćete imati mogućnost za napredovanje i da će vas podržati, moguće i finansijski u vezi sa nečim veoma bitnim.Ostajete dosledni sebi u svakom pogledu i ne odustajte od svojih principa ma o čemu da se radi.Dobro se slažete sa osobama koje dolaze sa engleskog jezičkog područja.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Naglašena astrološka kuća partnerskih odnosa tranzitnim Mesecom, donosi mogućnost susreta sa jednim Lavom, Rakom, nekim drugim Strelcem a Blizance nepotrebno izbegavate. Ako želite da pristupite nekom novom poslu ili da napravite dogovor u vezi sa zajedničkim putem, učinite to što pre.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Verujete da možete da ubedite Lava ili Raka a možda i Ovna da vam pruži pomoć u realizaciji vašeg plana. Pod velikim ste pritiskom da treba da uradite nešto po svome ma šta okolina mislilia o tome. Ako vam se dopada jedan Strelac kao potencijalni saradnik, raspitajte se malo o njemu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Čekate poziv od nekog ko je obećao da će vam se javiti. Bićete u prilici da se dogovorite o nekim bitnim detaljima posla koji treba da zavrišite. Sa Ovnom možete razgovorati iskreno o svemu a sa Jarcem i Škorpijom treba da vodite razgovore u četiri oka da biste postigli cilj. Nemojte oklevati u vezi sa poslom kad je u pitanju Vaga.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Imate razloga da razmišljate o nečemu što vam je trenutno još uvek nerešeno pitanje. Trebalo bi da se nečega što se tiče pitanja nasledstva, nekretnina ili nekog sličnog posla koji bi mogao da vam vrlo brzo donese mogućnost uvećanja prihoda. Mnogi vas podržavaju u vezi sa idejom o novom poslu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Verujete da će neko ko vam je obećao podršku ispuniti obećanje. Dobićete nekoliko mogućnosti za putovanje u inostranstvo ili predloga, poziva a vi ćete se nećkati jer niste svesni da je na vama odluka u vezi sa tim, čak i ako bi to značilo neku vrstu usklađivanja sa kolegama ili partnerom.Nemojte se nervirati ako vam se ne javi jedan Lav.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Osećate se sjajno u društvu osobe koja podstiče vaše ambicije .Kada je u pitanju saradnja sa nekim s kim se ne snalazite baš najbolje , moraćete da taktizirate, naročito ako se radi o Strelcu koji je mlađi od vas i pokušava da vas nagovori na nešto što vi ne odobravate. Trudite se da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese popularnost.


Izvor: conopljanews.net


Pogledajte još