HOROSKOP ZA 30. OKTOBAR: Ovan ima neočekivane troškove, Rak pokazuje svoju tamnu stranu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Poslovi se dobro odvijaju jer vam polazi za rukom da ubedite nekog do koga vam je stalo da pristane na kompromis. Osećate se gurnutim u drugi plan jer je Mesec u Blizancima i u napetom aspektu sa Marsom. Ako ste bili spremni da napravite dogovor sa jednim Jarcem ili nekom Škorpijom. Ako vam je potreban novac morate naći neki honorarni posao jer se može destiti da vam iskrsnu neočekivani troškovi.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa nekim ko je prilično nepouzdan oko nekih bitnih privatnih stvari,moguće da je u pitanju vaša odluka u vez sa nastavkom saradnje sa osobama koje su mnogo iskusnije u poslu ali vam je ipak potrebno nečije mišljenje. Dobijate mogućnost dobijanja dobro plaćenog posla.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Trudite se da budete u toku događaja i verovatno ćete dopustiti nekom da učini nešto za vas iako to možete i sami, jer ste uvereni da mu je to potrebno da bi se dobro osećao.Dajete sve od sebe da nekog fascinirate i to vam polazi za rukom jer vas okolina i oni sa kojima radite doživljavaju kao korektnu osobu koja dobro zna šta je za nju dobro i koja ume da ceni i to što radi i to što dobija kao nagradu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ovo je jedan od onih dana kada ne znate šta ćete sa sobom i kada biste najradije uradili ono što se od vas ne očekuje. Pokazali biste nekom tamnu stranu svoje prirode tek da zna s kim ima posla. Ako tražite posao, biće to tek nešto privremeno naročito ako ste između 25. i 40.godine života. Jedna Škorija može da vam ponudi nešto dobro.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne bi trebalo da se previše dvoumite kada je u pitanju saradnja sa nekim ko je oduvek bio prema vama odan i spreman da vam učini po volji. Želite da dokažete da ste u pravu po nekim bitnim pitanjima, moguće da se radi o nekom principijelnim pitanjima u vezi sa kojima ste često razgovarali sa kolegama i prijateljima. Iamte mogućnost nastvka poslovnog odnosa sa nekim koga dobro poznajete.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Jedan od boljih dana u toku koga možete postići dogovor sa prijateljima i kolegama ukoliko niste preterano zahtevni ili ukoliko ne budete pokušali da im nametnete svoju volju. Moguć je susret sa Rakom ili sa Vodolijom koji će želeti da se sa vama dogovore oko nečega što bi moglo na duži rok da vam donse neku vrstu koristi.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dobro se osećate u društvu onih koji vam ulivaju poverenje ali danas vas može izbaciti iz takta jedan Rak ili neka Vodolija. Bićete spremni da se dogovorite sa Jarcem oko nečega o čemu do skora nije bilo ni govora. Nekome je stalo da popravi odnos sa vama.Ovo je naporan dan za porodične odnose. Strepite da vas neko neće poslušati i da ćete morati da demonstrirate svoj autoritet i u kući i na poslu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Osećate se potpuno spremnim za posao koji nameravate da radite ili ste previše direktni prema nekome ko želi da vam učini uslugu. Nemojte se nervirati za svaku sitnicu, posebno ako vas bude kritikovao jedan Rak.Ostajete dosledni sebi i pokušavate da budete korektni i principijelni ali vam to ne polazi za rukom, posebno ako vas bude provocirala jedna Vaga ili neki Jarac.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Iako je Mesec,vladalac vašeg znaka u Blizancima nemojte misliti da svi imaju nešto protiv vas. Jedan od boljih dana kada je u pitanju posao koji ima veze sa javnošću ili medijima, posebno ako ste bili u nešto zategnutijim odnosima sa dugogodišnjim kolegama i pokušali da im nametnete svoj stav. Vaše dobre namere poslovni partneri ne shvataju, uvereni su da imate neki lični interes u svemu što radite.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Potrebno je da se pozabavite nekim novim šansama koje vam se ukazuju u radu sa medijima ili u nekoj velikoj firmi. Ako radite sa velikim brojem ljudima. Može vam se učiniti da neko želi da vas nagovori na neki nov posao.To je rezultat nedavnog razgovora koje ste imali sa jednim Rakom, Bikom ili Škorpijom.Vaša preterana emotivnost dovodi vas u stanje nepotrebne ljutnje i ljutnje, besa i nemoći prema onima koji su vam se zamerili.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Osećate se odlično u društvu onih koji dele sa vama vaše poglede na život i sa kojima se po mnogim pitanjima dobro razumete. Verujete da je moguće da će vam se javiti neko s kim imtae dobru komunikaciju čak iako je možda veoma zauzet. Imate podršku roditelja ako ste mladi i dobićete priliku da sa njima razgovarate o nekom novom poslu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Želite da dokažete nekom da ćete biti dosledni sebi i da nećete praviti kompromise ni na svoju a ni na štetu neke druge strane. Dan je prilično stresan za one koji rade u medijima. Imate veliku potrebu da se dogovorite oko bitnih pitanja sa nekim zemljanom znakom. Vaga vam pruža šansu za napredovanje a vi kao da toga niste sveni. Nekome je veoma bitno da sa vama bude u dobrim odnosima.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još