MIMI ORO DROGIRANA: Tražili joj 100.000 evra

Kada su saznali da Mimi poseduje ušteđevinu od 100 000 evra, drogirali su je ne bi li im rekla gde čuva novac, prenosi magazin Stars.

- Pored honorara koji je zaradila učešćem u rijaliti šou programu „Parovi“, ona i privatno ima dosta posla, pa je uspela da sakupi zavidnu svotu novca i to čuva kao zmija noge, ne troši na gluposti, već je planirala da uloži u neki ozbiljan posao kad joj iskrsne dobra prilika - priča dobro obavešten izvor za Stars, i nastavlja:

- Međutim, Mimi je napravila ozbiljnu grešku kada se jednom prilikom pohvalila svojom ušteđevinom. To je učinila jer je bivšem dečku želela da dokaže da nije rasipnica nego žena koja je uspela da zaradi dovoljno novca za jedan solidan stan u užem centru grada. Nažalost, nije slutila da će to zamalo biti kobno po nju.

Izvor navodi da je starletin bivši dečko ovu informaciju preneo svojim drugarima koji se bave sitnim kriminalom, koji su odmah došli na suludu ideju da je drogiraju ne bi li iz nje izvukli informaciju gde je sakrila novac.

- Ta ekipa koju je skupio njen bivši skoro svako veče sipala je starleti nešto u piće, nadajući se da će tako pijana i drogirana početi da priča svašta, pa i da će im reći gde je šteknula kintu. Međutim, Mimi uopšte nije poklekla, a oni su se baš nervirali. Trajalo je to danima. Kad god bi dobili dojavu da je Mimi u nekom klubu, dolazili bi tamo i pronašli način da priđu njenom separeu i ubace joj drogu u piće. Međutim, kad su videli da od toga nema ništa, batalili su strategiju - završava sagovornik Starsa.

Mimi je, međutim, ove informacije demantovala.

- Takve gluposti neću da komentarišem jer mene ne može niko da „uradi“. I nemojte više da me povezujete s kriminalcima. Imam dečka koji je mnogo moćan, nikada nećete otkriti o kome je reč, a i kad otkrijete, o njemu nećete smeti da pišete - rekla je starleta.

Nadlanu / izvor: Stars

Pogledajte još