HOROSKOP ZA 15. JANUAR: Ovnovi - ne otkrivajte svoje planove, Riba je pred velikim izazovom

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Očekujete važne vesti i pitate se da li da imate poverenja u one koji vam se obraćaju po bilo kom pitanju. Svaka vrsta komunikacije je dovedena u pitanje tj. mogu nastupiti problemi. Bolje danas što manje pričajte o svojim planovima bilo kome. Oprez za volanom.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Mars, planeta akcije u astrološkoj kući konkurencije na poslu može doneti neke manje probleme, posebno u večernjim satima. Između ostalog pazite da ne budete provocirani od strane jednog Ovna ili nekog Strelca. Izbegnite raspravu sa Rakom. Moguć je poziv od Jarca.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Prividno ste superiorni u stvari ste prilično autodestruktivni jer donosite odluke koje ne mogu da se pozitivno odraze na vas ni u kom pogledu, naročito ako to bude u afektu. Ne ulazite u rasprave sa kolegama, posebno ne sa ženama, Rakovima, Ribama ili Bikovima.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Imate veću podršku nego što pretpostavljate. Osećate se sposobnim za mnogo toga ali vas nervira ponašanje jednog Ovna ili Strelca koji vas opstruiraju ili vam prete na način koji vas nervira. Imate mnogo više onih koji vam nisu naklonjeni nego prijatelja, moguće iz zavisti.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Sunce, vladalac vašeg znaka u konjukciji sa Merkurom vama daje neku šansu da ispravite nešto što ste verovatno uradili spontano ne razmišljajući mnogo o posledicama. Dobićete poziv da se sretnete sa više strana sa osobama koje bi mogle da vam omoguće napredak u karijeri.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Družite se sa ljudima koji su vam od nekakve pomoći ali to nije ono što je vama potrebno. Retrogradan Merkur u Škorpiji čini vas nedovoljno spremnim da iznesete svoj stav pred onima koji bi zaista mogli da vam pomognu.Osećate se dobro u društvu Jarca.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Na poslu pokušavate da napravite malo reda jer je prilično neorganizovan sistem rada ili je neko nametljiv a to vas nervira. Odnosi sa strancima postaju za vas izvor mogućih prihoda i bilo bi dobro da se povremeno uključite u rad na nekom projektu koji bi mogao da vam donese veliku satisfakciju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Mars u vašem znaku sa Venerom i Saturnom u Strelcu za vas znači potrebu da partnerske odnose dovedete na nivo koji će vam zaista odgovarati ali i drugoj strani. Nemojte se raspravljati sa jednim Ovnom danas jer će vas provocirati.Danas ne pravite nikakve aranžmane, posebno ne poslovne vrste.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Tranzit Venere i Saturna preko Strelca može doneti neke finansijske probleme, moguće prolazne prirode ili pokušaj da nađete rešenje za neki problem koji dobro znate kako treba da rešavate. Možete očekivati pomoć od Riba ili Jarca. Dobro se osećate u društvu jednog Raka.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Venera i Saturn u vašoj astrološkoj kući intuicije i vaših strahova može doneti potrebu za promenom u načinu razmišljanja. Možda vam je to i potrebno da biste dobro razmislili šta je ono što je vama potrebno. Mesec ne deluje na vas dobro jer vam ne prija kada jednom mesečeno prelazi preko Ovna.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Tranzit Meseca preko Ovna donosi vam moguće kontakte sa onima u koje imate veliko poverenje i sa kojima uvek ostvarujte dobru komunikaciju. Imate priliku da se sretnete sa nekim ko će vam dati dobru poslovnu ponudu. Verujete da će Strelac ispuniti obećanja.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Pred vama su veliki poslovni izazovi, posebno kada je u pitanju neki vatreni znak koji vam daje odličnu priliku da dođete do dobre zarade. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što ste čuli od Blizanaca, Device ili Jarca. Imate mogućost da se sretnete sa potencijalnim poslovnim partnerom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još