HOROSKOP ZA 3. FEBRUAR: Biku stiže zarada, Rak će propustiti veliku šansu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Pokazujete veliko razumevanje za druge i spremni ste da uvek slušate druge koji imaju probleme, njihove brige i naročito kada su u pitanju mlađe kolege kojima je potrebna vaša podrška. Spremni ste da se angažujete na ideji koja se odnosi na projekat u kome bi strani partneri imali jednaku funkciju kao i vi ili vaša firma.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Tranzit Meseca preko Strelca donosi nove šanse u vezi sa zaradom i moraćete da nađete način kako da realizujete ideju što je moguće pre.Pokušajte da budete podrška prepostavljenim koji se oslanjaju na vas zbog vašeg iskustva. Možete dobiti vesti u vezi sa novcem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Očekujete vesti iz inostranstva od pouzdane osobe koja vam je našla posao ili bar pokušava. Nemojte brinuti u vezi sa svim onim što morate da uradtie da biste bili još bolji na poslu nego što ste to danas, možda ćete morati da naučite još neki strani jezik.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Nervozni ste kada Mesec prelazi preko Strelca i znate da niste savršeni ali ipak, niste spremni da napravite napor u vezi sa očišćenjem vašeg energetskog prostora od svega što vas čini nezadovoljnim. Propuštate šanse i prilike da nažete bolje plaćen posao zbog vaše nesigurnosti.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Moraćete da razvijete neku vrstu samodiscipline kada je u pitanju popustljivost u vezi sa vašim željama i zadovoljstvom. Trebalo bi da date prioritet vašoj karijeri i zaradi umesto zadovoljstvu. Vaš dobar prijatelj može vam ponuditi nešto što ćete smatrati prigodnim za trenutno stanje.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Toliko strepite od toga da se nekom ne dopadate da popuštate da biste izbegli svađe ili da ne biste sebi stvorili neprijatelja. Prijateljskim stavom i šarmom uspostavljate dobre veze mada je Mesec u vatrenom Strelcu što vam ne odgovara. Pokušajte da budete mnogo praktičniji u donošenju odluka.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Zbog vaše urođene stabilnosti, možete da izađete nakra sa jednim nesigurnim saradnikom jer mu vi možete pružiti stabilnost koja mu nedostaje i podržati ga u okviru zajedničkog projekta. Tranzitni Mesec donosi vam potrebu za dobrom komunikacijom, naročito sa Strelcem, Jarcem ili Rakom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ostavljate utisak na druge uglavnom svojom energijom i preduzimljivošću dajući podstrek onima koji imaju manje samopouzdanja od vas. Možete naći nov način kako da zaradite novac i da učinte svoju karijeru čak boljom ako biste imali više poverenja u svoje saradnike.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Tranzitni Mesec preko vašeg znaka čini vas užurbanim i nervoznim a energije Urana mogu takođe doneti i optimizam. Dobro se slažete sa drugima i sposobni ste da pridobijete naklonost ljudi, podržavate i pomažete onima kojima je to potrebno. Pokušajte da obnovite poslovne veze sa nekom Devicom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pokušavate da o svemu dobro razmislite. Nemojte prestati da grabite šanse za unapređenje, bićete u situaciji u kojoj ćete izraziti svoje mišljenje. Verovatno ste konzervativni u svom stavu ili se u najmanju ruku držite nekih svojih stavova ceo život kao i neke ideje dok je ne realizujete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Imate mnogo ideja i originalni ste i rešavate se stresa razmišljajući i onovom poslu il o započinjanju novog, samostalnog. Možete pokloniti prilično pažnje i kreativnost da biste obezbedili novac za vaš projekat. Sa tri planete u dvanaestoj kući strahova i mašte možee se osloboditi nesigurnosti uz pomoć prijateljskog razgovora.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trebalo bi da ponovo razmislite o vašoj situaciji i da ne dozvolite nikome da utie na vas. Bilo bi dobro da proširite svoj posao uz pomoć svojih talenata, kreativnosti i sposobnosti da ostvarite planove i ambicije. Tranzit Meseca donosi vesti iz inostranstva i šansu za unapređenje.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još