DNEVNI HOROSKOP ZA 07. APRIL: Device imaju potrebu za promenom, Jarčevi pažljivo birajte saradnike

0

NULL

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Spremni ste da se upustite u neki nov posao ili da razgovarate sa onima koji vam mogu pomoći u vezi sa novim projektima. Mlad Mesec u vašem znaku donosi neke nove mogućnosti koje će vam odgovarati po mnogim pitanjima, naročito ako se bavite privatnim biznisom ili nameravate da krenete u privatan projekat.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Pokazujete veliko razumevanje za druge i spremni ste da uvek slušate druge koji imaju probleme, njihove brige i naročito kada su u pitanju mlađe kolege kojima je potrebna vaša podrška. Spremni ste da se angažujete na ideji koja se odnosi na projekat u kome bi strani partneri imali jednaku funkciju kao i vi ili vaša firma.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Vaš brzi duh vam pomaže da brzo mislite. Zdrav razum vam pomaže da se adaptirate na situaciju koja može biti veoma obećavajuĆa ali imate potrebu da donesete brzo odluku. Mesec, vladalac vašeg segmenta posla je u nestabilnom aspektu, u fazi mladog Meseca i sa Uranom, može vam doneti nove ideje ili porive koje ne možete da kontrolišete.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Mlad Mesec u polju karijere, donosi nove, potencijalne mogućnosti na poslovnom planu i dobre poslovne saradnike. Nemojte se previše opterećivati onim što vas intimno mnogo ne interesuje nego usredsredite svoju karijeru na ono što vam je trenutno najbitnije.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Očekujete vesti iz inostranstva od pouzdane osobe koja vam je našla posao ili bar pokušava. Nemojte brinuti u vezi sa svim onim što morate da uradtie da biste bili još bolji na poslu nego što ste to danas, možda ćete morati da naučite još neki strani jezik. Danas možete napraviti dobar dogovor sa Rakom ili Vodolijom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Mlad Mesec u Ovnu čini vas nestabilnim kad je vaš posao u pitanju ili veoma inventivnim, donoseći potrebu da promenite nešto u vašoj karijeri ili u vašim dnevnim obavezama. Pošto je Jupiter u trigonu sa Saturnom, možete biti u harmoniji sa svojim emocijama ali i racionalnim delom prirode. Veoma ste odgovorni.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Mlad Mesec u Ovnu donosi nove šanse u vezi sa zaradom i moraćete da nađete način kako da realizujete ideju što je moguće pre. Pokušajte da budete podrška predpostavljenim koji se oslanjaju na vas zbog vašeg iskustva. Možete dobiti vesti u vezi sa novcem.Imate način da sredite odnose sa jednim Bikom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja novca u Biku vas iritira zbog čega niste u stanju da jasno mislite i spremni ste da prihvatite sve sugestije od poslovnih partnera. Mlad Mesec u Ovnu može takođe pojačati osećanje nemoći ili nesposobnost da držite situaciju pod kontrolom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posedujete izuzetan umetnički talenat i trebalo bi da nastavite sa karijerom u tom pravcu. Druga opcija je propaganda ili marketing, posao sa javnošću. Pokušavate da kontrolišete situaciju sa kojom ste suočeni ali mrzite protokol i svaku vrstu konvencija. Smatraju vas za vrlo ozbiljnu osobu.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Nameravate da započnete nov posao ali niste sigurni kako da steknete neophodan novac pokušajte da skrešete izdatke i nađete dobre saradnike. Neko nije iskren sa vama, tako da bi trebalo da oprezno birate saradnike. Ovan može biti tvrd za bilo koju vrstu saradnje, naročito ako se radi o vašem šefu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Mlad Mesec u Ovnu donosi mnoge društvene obaveze a dobar aspekt između Jupitera i Plutona pojačava mogućnost da imate kontakt sa odgovarajućim poslovnim saradnicima. Ne treba da se opterećujete mislima o tome ko bi šta mogao imati protiv vas, naročito neka Vaga.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Finansijski problemi su lako rešivi ako se oslanjate na Rak, Bika, Vau ili Lava. Mlad Mesec u Ovnu pozitivno se reflektuje se na vaše segmente finansija i karijere posebno ako planirate posao sa strancima. Trebalo bi da se oslanjate na žene, naročito one starije od vas koje su mnogo iskusnije u biznisu od vas.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Foto: arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.