DOBRO GA POGLEDAJTE: Ušao je u restoran, raspametio postupkom, a iza svega stoji JEDNA TUŽNA PRIČA (FOTO)

Restoran je ispunio njegovu želju, a muškarac je dva sata sedeo u restoranu. Na kraju je svim gostima platio račune, a konobarici ostavio velikodušnu napojnicu.

Jedna od konobarica koje su radile u tom trenutku objavila je na Facebook stranici "Love what matters" šta se dogodilo, a njegov čin rasplakao je mnoge.

"Danas sam upoznala anđela. Došao si u restoran u kojem radim. Pitao si me: 'Može li me poslužiti konobarica koja je samohrana majka?'. Mislila sam da je to čudno, pa sam te stavila u Crystalin odeljak. Sedeo si tamo dva sata i promatrao ljude. Došlo je sedam porodica na račuak dok si bio tamo, a platio si im svima račune. Dao si više od hiljadu dolara za ljude koje nisi ni znao. Pitala sam te zašto, a ti si jednostavno odgovorio: "Porodica je sve. Ja sam izgubio svoju'. Gledala sam te u oči dok si to govorio, a u očima su mi se skupljale suze (zato sam tako brzo otišla od tebe). Čim sam otišla u zadnji deo restorana počela sam da plačem jer je u tvojim očima bilo toliko tuge. Htela sam da ti kažem da konobarica Crystal koju si tražio živi sa svojim sinom u skloništu dok ne skupi dovoljno novca za stan. Tvoj račun je iznosio 21 dolar i 34 centa, a ostavio si napojnicu od 1500 dolara. Zbog tebe će se sledeće nedelje useliti u stan, zbog tebe je sedam porodica jelo besplatno. Crystal mi je rekla da je veče ranije molila za čudo i Bog je poslao tebe. Otišao si pre nego što smo stigli da ti zahvalimo. Nadam se da ćeš pročitati ovo jer si neverovatna osoba i svima si nam ukrao srca. Hvala ti",napisala je konobarica koja je bila svedok ovog čina

Nakon dve nedelje novinari su pronašli nepoznatog muškarca, čije je ime Briggs Van Ness.

"Odgajila me je samohrana majka kao jedno od šestoro dece. Odrastali smo u teškom siromaštvu. Noći sam provodio po tuđim kućama, majka mi je obolela od raka, ali nekako smo preživljavali. Godinama sam patio gledajući je kako se iscrpljuje dok se trudila priuštiti nam nešto za jelo. Odgajala nas je da budemo dobri ljudi i pomažemo drugima", ispričao je za Fox News.

Dodao je da je izgubio porodicu jer je završio u zatvoru.

"Bio sam jako loša osoba, ali nakon toliko godina borbe s demonima, pronašao sam svetlo. Sad pomažem drugima, jer sam tako odgajan i nastojim biti bolja osoba", rekao je.

Otkrio je da je vlasnik uspešne kompanije i da pomaže ljudima, onoliko koliko smatra da treba i može.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još