DNEVNI HOROSKOP ZA 20. MAJ: Blizancima klize pare iz ruku, Vodolijama Mesec muti planove

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ulazak Sunca u Blizance pozitivno se reflektuje na vaš segment komunikacije i putovanja. Možete razmatrati mogućnost zaključenja ugovora sa nekim vazdušnim znakom. Tranzitni Mesec donosi neke vesti o novcu ili neke neplaćena dugovanja. Škorpija i Rak mogu biti jaka konkurencija.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Segment novca i posla je naglašen ali retrogradni Merkur još uvek vas čini nesigurnim što se tiče vaših planova za budućnost. Možete dobiti neke neočekivane poslovne predloge koji će izgledati kao nešto o čemu ste samo mogli da sanjate. Tranzitni Mesec može označavati dobre poslovne partnere koji vas podržavaju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ulazak Sunca u vaš znak može označiti povećanje energije i optimizam, ambiciju i vi ćete biti spremni da razmislite o novim projektima i susretu sa nekim Lavom ili Vodolijom. Tranzitni Mesec može označiti neplanirane troškove.Budite oprezni kada su u pitanju predlozi koje možete dobiti od jednog Ovna.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Vaša intuicija je naglašena jer je Sunce ušlo u Blizance, vaš segment tajni, intuicije i snova. Možete napraviti planove koji se odnose na umetnički projekat o kome već duže vreme mislite. Nemojte oklevati da pozovete Ribe ili Škorpiju ako ste imali neke poslovne planove sa njima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Oslanjate se na dobre prijatelje i saradnike u koje imate poverenja, inače ne biste sa njima radili. Pokušajte da obnovite neke prijateljske veze. Postali ste preopterećeni strahovima jer je Sunce ušlo u vaš segment koji označava vašu podsvest.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Vaš segment karijere je naglašen ulaskom Sunca u njega i mogli biste realizovati sve što ste planirali čak i ako to izgleda nemoguće. Rasprava sa nekim Bikom ili Blizancima može doneti probleme u komunikaciji sa strancima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ima mnogo prilika za nov posao ili projekat, naročito ako to planirate sa Blizancima, Lavom ili Vodolijom. Neki Ovan može pokušati da vas ubedi da ćete napraviti promenu planova, ali vi ćete želeti da se držite svojih ciljeva nezavisno od cene.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mesec prelazi preko vašeg znaka u najtamnijoj fazi pre pojave mladog Meseca i može doneti novu inspiraciju za nešto što ste planirali da uradite sa strancima ili da predložite vašim saradnicima nov projekat. Nemojte biti ljuti na neku Devicu ili Blizance koji vas često kritikuju.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Jedan od onih dana u kome se izuzetno imaginativni i pokušavate da započnete nov posao u kome biste mogli da izrazite svoju ličnost i svoje znanje. Imate različite načine da postigntete svoje ciljeve. Nemate potrebu da oklevate kada se radi o novim projektima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Trebalo bi da razgovarate sa nekim Rakom ili Škorpijom, Lavom, naročito ako niste imali priliku da se sa njima skoro sretnete. Budite spremni da započnete nov posao ili da završite nešto što ste započeli da radite čak i pre nekoliko meseci. Neka Devica je spremna da napravi kompromis sa vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Možete biti veoma nervozni danas usled najtamnije faze Meseca u Škorpiji. Ima onih koji mogu da vas ubede da možete a se na njih oslonite, ali niste spremni da to priznate, jer se plašite poraza. Neki Bik planira da uspostavi kontakt sa vama.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trebalo bi da budete mnogo iskreniji sa vašim prijateljima jer su spremni da vas podrže u svakom aspektu vašeg života i da vam predlože zajednički posao.Spremni ste da napravite plan za posao sa strancima za koji vam je potrebno dosta novca.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još