PLANETE SU DANAS BLAGONAKLONE: Keš za Blizance, odličan dan za Škorpije

0

Uticaj planeta će danas biti povoljan na većinu znakova.

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Prijatelji u znaku Lava su vam izuzetno odani i spremni da vam učine po volji čak i ako se radi o nečem što nema veliku perspektivu ili bar nije tako obećavajuće kako vam se može učiniti. Vi ćete insistirati na svom stavu iako znate da bi bilo bolje da budete kooprativniji. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko će vam dati ideju kako da se povežete sa osobama koje žive u inostranstvu. Nemojte se suprotstavljati Raku ili Lavu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Dan na vas deluje prilično podsticajno ako ste umetnik, jer ćete imati priliku da razgovarate sa jednom Devicom ili Strelcem o novom kreativnom poslu. Vaše ambicije i dalje su velike ali niste svesni da bez dobre ekipe saradnika, čak i onim nedovoljno toleratnim, nećete moći mnogo da uradite. Moguć susret sa strancem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Jedan od boljih dana kada je u pitanju novac, zarada preko privatnog posla i saradnje sa strancima. Verovatno planirate put i ostvariće vam se želja da se dogovorite sa nekim u vezi sa tim ili da se sretnete sa osobom koju dugo niste videli. Ako vam se dopada ideja o saradnji sa Lavom, budite oprezni njegovih nerealnih obećanja.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Osećate se sposobnim da uradite mnogo toga što ste propustili u prošlosti i verovatno, posebno ako ste u zrelom dobu moći ćete da ostvarite uz malo veću angažovanost ili drugačiji stil života. Imate veliku podršku žena, ma kog pola da ste. Dobro će vam doći susret sa Ribama ili Devicom. Potrebno je da se mnogo više angažujete oko jednog Bika.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dan vam donosi mnogo toga interesantnog ali više se radi o idejama nego o realnim mogućnostima osim ako se bavite trgovinom. Nemojte biti preterano uvereni da vam neko govori neistinu, ali nemojte ni odbacivati ono što bi moglo da za vas teoretski ipak bude povoljno. Moguć je dobro sklopljen posao sa Ovnom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Možete očekivati povoljne vesti iz inostranstva od onih koji su vam veoma dragi ili koji su vam se oduvek nalazili pri ruci. Jedan Bik ili Rak vam mogu vam doneti vest o novcu i ne bi trealo da prekidate saradnju sa njima jer imate mnogo toga o čemu biste mogli da razgovarate. Nemojte ulaziti u nepotrebne rasprave sa Rakom koji se ponaša kao da ne zna šta hoće.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dan na vas deluje malo iritantno tako da niste spremni da se upustite u poslovnu vezu sa nekim ko je mnogo stariji od vas i moguće veoma uspešan. Dobićete vesti o nekome ko vas veoma intrigira. Moguće da se radi o Vodoliji koja želi da započne posao sa vama. U fazi ste analiziranja odnosa sa partnerom i ako se radi o nekom s kim ste dugo u vezi a niste sigurni da li vam je veran, najbolje ga direktno pitajte.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ako ste čekali svojih pet minuta danas iskoristite povoljne okolnosti koje će vam se ukazati u vezi sa mogućnošću da dobijete dobro plaćen posao ili možda čak novac u igrama na sreću. Nekome je stalo da vas pridobije za sebe i biće vrlo direktan u predlozima u vezi sa zajedničkim poslom. Želite da dobijete u vremenu kada je u pitanju saradnja sa Ribama.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Danas ste previše nestrpljivi i kolebljivi a saradnici vam izgledaju svojeglavi i nedovoljno pouzdani. Preterana diskretnost i izvesna doza tajanstvenosti ne donosi vam ništa od očekivanog, nikakav pomak sa sadašnje pozicije jer malo koga interesuje u stvari kakve su vam namere i po pitanju posla i kada je privatan život u pitanju. Želite da se dogovorite oko novog posla.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ne nervirajte se oko nečega što morate da rešite naročito ako u razgovoru sa Bikom, Rakom ili drugim Jarcem budete na neki način isprovocirani. Dobićete dokaz nečije lojalnosti na malo čudan način. Ako ste takmičarski nastrojeni, budite sigurni da ste na pravom putu ka uspehu, naročito u domenu umetnosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ovo je jedan od aktivnijih dana u toku kojeg možete pokazati dobru sposobnost organizacije. Mnogi vas cene više nego što to pokazuju. Verujete u dobru moć ubeđivanja i procene, posebno saradnika. Neko će vam se javiti sa željom da se vidite posle duže vremena. Dobijate povoljnu vest od jednog Jarca.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trošite energiju nervirajući se oko nebitnih pitanja i problema koje možete sami da rešite umesto što se oslanjate na Raka ili Strelca. Trebalo bi da se odlučite za posao sa strancima posebno na nemačkom jezičkom području. Ako se bavite umetnošću, sportom ili diplomatijom, predstoji uspeh.

Izvor: Conopljanews

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.