DNEVNI HOROSKOP ZA 03. JUL: Strelcu se snovi neće ostvariti, Blizanci OPREZ

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mesec u najtamnijoj fazi, ulazi u toku večeri u Raka i može biti inspirativan za one koji se bave umetnošću, privatnim poslom, trgovinom ili kreativnim poslom. Spremni ste da razgovarate o vašim ambicijama a nekim koga set sreli na javnom mestu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ima dosta prilika za vas da pokažete svoje talente i možete dobiti poziv od nekog ko zna koliko ste dobri u vašem poslu da bi vam ponudio dobro plaćen posao. Možete obnoviti saradnju sanekim ko živi u inostranstvu, možda sa nekom Devicom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Nestrpljivi ste u vezi sa nečim što je trebalo da počnete da radite u saradnji sa nekim ko je mnogo iskusniji od vas. Imate potrebu da vas neko vodi jer set nestrpljivi, nervozni i skloni promenama raspoloženja. Trebalo bi da imate poverenja u nekog Lava ili Vagu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Tranzit Sunca, Meseca, Merkura i Venere preko vašeg znaka može označiti mogućnost da nađete dobro plaćen posao ili da razgovarate a važnim ličnostima o prilično grandioznom projektu koji ste spremni da finansirate. Ako ste uspešni bićete na neki način izazvani od strane nekog ko misli da vam je jaka konkurencija, naročito ako se bavite sportom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Prepun planeta segment vaše intuicije i tajnih neprijatelja ali i vaših snova i fantazija može vas podstaći da se bavite temom vaše dalje karijere, naročito ako ste bili veoma ambiciozni nekada a u poslednje vreme ste postali mnogo pasivniji. Trebalo bi da prihvatite savet od jedne Vage.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ne potcenjujte savet dobrog prijatelja ili rođaka koji je veoma upućen u nešto čime biste vi želeli da se bavite ali samostalno. Možete razmišljati o rizičnom projektu u vezi sa poslom koji može označiti vašu sposobnost da postanete veoma cenjeni i priznati u javnosti.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Pod pritiskom ste da uradite nešto što niste planirali, ali biste želeli da budete u dobrim odnosima sa onima sa kojima ste u poslednje vreme radili a da ne uložite mnogo napora u sve što činite. Budiet strpljvi i nemojte žuriti sa odlukom u vezi sa poslom koji planirate da započnete zajedno sa nekim Lavom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dobar aspekt između Plutona, planete hariuzme u vašem sektoru komunikacije i tranzitne Venere u Raku može doneti nove mogućnosti u vezi sa jačanjem saradnje sa strancima i započinjanja novog posla sa onima koji žive možda u prekookeanskim zemljama već dugo. Veoma ste ambiciozni po pitanju novca.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Vaši snovi ne mogu da se ostvare danas ako se oni odnose na veliki uspeh bez mnogo rada. Bdite spremni da napravite značajnu promenu u vašem stavu kada se radi o vašoj karijeri kao i o načinima zarade. Pokušajte da budete mnogo praktičniji i manje selektivni kada birate honorarni posao. Možete dobiti šansu da se sretnete sa nekim Lavom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Naglašen segment partnerskih odnosa može doneti razmišlanja o odnosima sa partnerima i ako osećate da ste izneverni od strane nekog ko vam je veoma drag, nemojte se raspravljati.Najtamnija faza Meseca može biti okidač za nepotrebnu svađu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Niste raspoloženi zbog neke čudne situacije u kojoj nećete moći da uradite nešto po svome, ali ćete morati da pravite kompromis ako želite da nastavite da budete deo tima. Voleli biste da promenite posao i možda ste o tome razgovarali sa nekim Blizancima, Lavom ili Vagom. Nemojte trošiti vreme na loše plaćen posao.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ovo može biti jedan od onih dana u toku kojih set u centru pažnje nezavisno od vaše profesije ali utoliko više ako ste javna ličnost ili ako nameru da postanete umetnik. Možete zatražiti savet od nekog Ovna ili Device. Ako pravite plan za odlazak u inostranstvo, naći ćete dobru destinaciju.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još