OPLELA PO KOLEGINICI! MILICA PAVLOVIĆ: Rada Manojlović je umišljena seljančura!

U "Grandovim" prostorijama na Košutnjaku poslednjih dana se uveliko prepričava ogovaranje iz šminkernice, a glavna tema bila je Rada. Nju je, kako se priča, uzela na zub Milica Pavlović. Jeste da atraktivna brineta nije stalni član žirija u ovom popularnom takmičenju za najmlađe, ali joj i te kako smeta to što Rada stalno kasni na snimanje.

- Svi članovi žirija su komentarisali da Rada nije fer jer ne poštuje tuđe vreme. Oni svi dođu na vreme, ali nijedno snimanje do sada nije počelo kad je bilo dogovoreno jer se uvek ona čekala. Nekada je kasnila i po dva sata. Milica je bila najoštrija u tim komentarima. Poslednji put bila je toliko besna da je svašta izgovorila na Radin račun, pa čak i da je umišljena seljanka, što su čule njene kolege, ali i svi koji su se tada našli u šminkernici. Govorila je kako prave zvezde uvek dolaze na vreme, a da one umišljene kasne, da se Rada ponaša kao da je njen šou i da izigrava ludilo - priča izvor.

On kaže da Pavlovićeva ističe da privatno ceni Radu, ali da joj smeta njeno bahato ponašanje.

- Milica je rekla kako nema ništa lično protiv koleginice, ali da ne razume to neprimereno ponašanje. Pričala je kako joj to smeta i da će isto to Radi sasuti u lice. Ipak, do toga nije došlo, pošto je Manojlovićeva i pre razgovora s Milicom čula šta je ona pričala u šminkernici. To ju je zabolelo i zato je prelomila i napustila žiri "Grandovih zvezdica" - završava izvor.

- Nisam čula za tu priču - kroz osmeh je rekla Rada, dok je Milica novinarima poručila da koleginicu nije ogovarala.

Izvor: Kurir

Pogledajte još